Libnet.ro
UNICEF

12:00

HOROSCOP 2 APRILIE Camelia Patrascanu. Ce ne pregatesc astrele pentru ziua de marti

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 2 APRILIE Camelia Patrascanu. Ce ne pregatesc astrele pentru ziua de marti

HOROSCOP 2 APRILIE Camelia Patrascanu. Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat,marti, la Antena 3,previziunile astrelor pentru fiecare zodie. Placerile sunt cele mai importante. continuă pe Antena3

HOROSCOP 1 APRILIE Camelia Patrascanu. Taurii pot supara sefii, Pestii au emotii mari

Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat, luni, la Antena 3,previziunile astrelor pentru fiecare zodie. Este ozi destul de agitata. Berbec intaln.

Horoscop 1 - 7 aprilie, cu Camelia Patrascanu. Balantele muncesc mult, taurii isi fac ordine in lista de prieteni

Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat la Antena 3 horoscopul saptamanii 1 - 7 aprilie. Horoscop Berbec - mai ales pana joi trebuie sa isi analizeze greselile, atat in afaceri cat si in relatii,.

Horoscop 1 - 7 aprilie, cu astrologul Camelia Patrascanu. Balantele muncesc mult, taurii isi fac ordine in lista de prieteni

Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat la Antena 3 horoscopul saptamanii 1 - 7 aprilie. Horoscop Berbec - mai ales pana joi trebuie sa isi analizeze greselile, atat in afaceri cat si in relatii,.

HOROSCOP. Trendul astral al saptamanii 1 - 7 aprilie 2019, cu Camelia Patrascanu. Marti si miercuri sunt zile de curatare

HOROSCOP Abia acum intram in primavara, cand se formeaza prima Luna Noua in Berbec. Se intampla joi aceasta Luna Noua, a explicat astrologul Camelia Patrascanu la Antena 3. Pana joi eliminam ce am.

HOROSCOP APRILIE. Transformari uluitoare aduse de evenimente astrologice. Berbecii dau lovitura pe plan profesional, Taurii trebuie sa faca compromisuri pentru echilibru

Luna Pastelui aduce 3 planete retrograde PLUS transformari ULUITOARE DE VIATA ! Unde duce Iata horoscopul lunii APRILIE 2019, o luna de la care te poti astepta la multe evenimente din pricina.

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE DE GAZE NATURALE (PZU-GN) Pretul de inchidere al gazelor naturale a scazut cu 25%

Pretul de inchidere al gazelor naturale tranzactionate pentru ieri, pe Piata pentru Ziua Urmatoare de Gaze Naturale PZU-GN), administrata de OPCOM, a fost 100 de lei/MWh.

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE Pretul maxim al energiei electrice - 400 lei/MWh

Pretul maxim al energiei electrice tranzactionate pentru astazi, pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), administrata de OPCOM, a ajuns la 400 lei/MWh, in intervalul orar 19.

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE Pretul maxim al energiei electrice - 319 lei/MWh

Pretul maxim al energiei electrice tranzactionate pentru sambata, pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), administrata de OPCOM, a ajuns la 319 lei/MWh, in intervalul orar 19.

HOROSCOP 2 APRILIE. O zodie primeste o atentionare speciala legata de bani

Horoscop 2 aprilie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop 2 aprilie Berbec Astazi vrei sa lasi deoparte ratiunea si sa incepi sa adaugi detalii, care nu sunt adevarate, povestilor.

HOROSCOP 2 APRILIE. Taurii obtin avantaje, Leii au un drum de facut

Horoscop 2 aprilie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop zilnic Berbec. Lumea larga e atractia numarul unu de azi, deci petrece cat mai mult timp printre oameni, chiar si printre necu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )