Libnet.ro
UNICEF

06:00

HOROSCOP DRAGOSTE 17 IULIE. Scorpionii sunt certati de parteneri ca i-au neglijat, Pestii trebuie sa mentina armonia in cuplu

Antena3 Antena3,
HOROSCOP DRAGOSTE 17 IULIE. Scorpionii sunt certati de parteneri ca i-au neglijat, Pestii trebuie sa mentina armonia in cuplu

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MIERCURI 17 IULIE 2019. Venus e in Rac si raspunde de relatiile tuturor, de tot ce iubim. Azi e in opozitie cu Saturn, lordul karmei si al. continuă pe Antena3

HOROSCOP DRAGOSTE 14 IULIE. Taurii trebuie sa imparta iubirea, Sagetatorii sunt plini de gratie

Iata horoscopul zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, DUMINICA 14 IULIE 2019; ingerii iubirii sunt intotdeauna aproape si iti pot arata simbolic dragostea, aprecierea si suportul.

HOROSCOP DRAGOSTE 16 IULIE. Gemenii trebuie sa acorde atentie in cuplu, Varsatorii se relaxeaza alaturi de persoana iubita

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MARTI 16 IULIE 2019. Astazi este ziua eclipsei partiale de Luna plina in Capricorn, cea de-a doua eclipsa a verii 2019! In astrologie.

HOROSCOP DRAGOSTE 15 IULIE. Racii isi rezolva problemele in cuplu, Fecioarele au o zi minunata alaturi de persoana iubita

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, LUNI IULIE 2019. Luna este azi in Capricorn si incepem saptamana de foc ce contine cea de-a doua eclipsa a verii, pe fondul a 6 planete retrogr.

HOROSCOP saptamana 15-21 iulie. Scorpionii sunt la un pas sa creeze haos in viata lor, Varsatorii sunt agitati

Iata horoscopul saptamanal 15-21 iulie 2019; avem cea de-a doua eclipsa a acestei veri. Este vorba de eclipsa partiala de Luna plina in Capricorn de marti 16 iulie iar intreaga atmosfera a saptamanii se.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 17 iulie. Taurii trebuie sa aiba incredere in planul divin, Racii au parte de triumf

Iata pentru MIERCURI 17 IULIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor.

HOROSCOP 17 IULIE. Balantele au parte de conflicte, Gemenii simt nevoia de mai multa iubire

Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 17 IULIE 2019; Venus care inca e in Rac pana saptamana viitoare si raspunde de relatiile noastre si de tot ce iubim este azi in opozitie cu Saturn, lordul karmei.

Curs valutar BNR, miercuri, 17 iulie: Cat costa euro si dolarul la casele de schimb

Banca Nationala a Romaniei BNR) emite un nou curs valutar, miercuri, 17 iulie 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare din ziua urmatoare. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7345 lei in crestere cu 0,0005) in luna iunie, cursul valutar mediu pentru euro a fost de 4,7252 .

CALENDAR ORTODOX 17 IULIE. Ce sfanta mare sarbatorim astazi

Sfanta Marina s-a nascut din parinti pagani, in Antiohia Pisidiei. Sfanta Marina a primit invatatura despre Hristos la varsta de doisprezece ani. Dupa moartea mamei sale, tatal sau nu a mai.

HOROSCOP 17 iulie, cu Camelia Patrascanu. Taurii au parte de schimbari, Racii iau decizii importante

O zi care necesita corecitudine, multa atentie la aspectele juridice si administrative. Se impun in sedintele si intalnire de astazi, au un cuvant de spus.

Macro Newsletter - 17 Iulie 2019

Indicele ZEW al increderii investitorilor in economia Germaniei a scazut pes-te asteptari si in iulie 2019, cu 3,4 puncte, pana la -24,5 puncte, cel mai redus nivel din ultimele 10 luni, pe fondul unei scaderi peste asteptari a indicelui situatiei curente, pana la -1,1 puncte, de la 7,8 puncte in luna precedenta. Indicele increderii la nivelul zonei euro a scazut cu 0,1 puncte, pana la -20,3 puncte, pe fondul unei scaderi cu 6,9 puncte a indicelui situatiei curente, pana la -10,6 puncte. Sursa: ZEW).

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )