Libnet.ro
UNICEF

19:00

HOROSCOP. Mihai Voropchievici spune cine a fost sufletul tau pereche intr-o viata anterioara

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Mihai Voropchievici spune cine a fost sufletul tau pereche intr-o viata anterioara

Mihai Voropchievici a vorbit in emisiunea Adevaruri ascunse, despre partenerul pe care l-a avut fiecare zodie intr-o viata anterioara. Berbecul era el cel dominat de persoane influente, bogate, iar. continuă pe Antena3

HOROSCOP FERICIRE. Mihai Voropchievici, despre ce te face nefericit in functia de zodia ta

Mihai Voropchievici a vorbit in emisiunea Adevaruri ascunse, despre ce te face nefericit in functia de zodia ta Berbec - nu iti neglija partenerul, cand vin acasa sunt atat de obositi, incat uita.

HOROSCOP rune pentru saptamana 14-20 mai, de Mihai Voropchievici. Taurii si Varsatorii sunt pregatiti sa inceapa o viata noua

Mihai Voropchievici a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse previziunile runelor pentru saptamana 14-20 mai. Berbecul este cu intarzieri, sa abordeze toate problemele cu totul altfel decat le-au.

Magia zilei pentru 11 mai, cu numerologul Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchieveci a prezentat Magia zilei, pentru ziua de vineri. Este ziua dragostei, e o zi favorabila. Ai mari sanse sa fii dragastos si afectiv. Iesiti din anonimat, mergeti sa.

Magia zilei pentru 10 mai, cu numerologul Mihai Voropchievici. Ce trebuie sa faceti si ce nu trebuie sa faceti in aceasta zi

Numerologul Mihai Voropchieveci a prezentat Magia zilei, pentru ziua de joi. Joi este ziua lui Jupiter, ziua placerilor, a sarbatoririi si a dominatiei asupra celorlalti. La fel de buna e o zi pentru.

Magia zilei pentru 9 mai, cu Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchieveci a prezentat Magia zilei, pentru ziua de miercuri, despre care a spus ca este o zi armonioasa, favorabila pentru scris. Miercuri este ziua lui mercur, a comunicarii, este.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )