Libnet.ro
UNICEF

01:06

Horoscop PESTI martie 2016: vei avansa in cariera si vei castiga tot mai multi bani

România Liberă România Liberă,
Horoscop PESTI martie 2016: vei avansa in cariera si vei castiga tot mai multi bani

Pe 16 martie, fii atent la oportunitatile de avansare, care-ti vor fi probabil prezentate de un prieten. Proiectul respectiv se va dovedi extrem de profitabil in saptamanile care urmeaza. Rolul tau va fi mult mai important decat realizezi la inceput. continuă pe România Liberă

Horoscop LEU martie 2016: vei face multi bani luna aceasta. Citeste previziunile pentru intreaga luna.

Daca ai o propria firma, vei cauta capital de risc, si ai putea avea surpriza sa dai peste o afacere mare. Indiferent prin ce metoda, banii sunt in drum spre tine.

Horoscop LEU martie 2016: vei face multi bani luna aceasta. Citeste previziunile pentru intreaga luna

Daca ai o propria firma, vei cauta capital de risc, si ai putea avea surpriza sa dai peste o afacere mare. Indiferent prin ce metoda, banii sunt in drum spre tine.

Horoscop BERBEC martie 2016: Vei calatori foarte mult. Citeste previziunile pentru intreaga luna

S-ar putea sa te indrepti spre aeroport pentru a face o calatorie la mare distanta. Cel mai bine ar fi sa pleci in week-endul din 26 martie, cand Marte se va sincroniza cu Soarele.

Horoscop TAUR martie 2016: Vei cunoaste oameni noi si vei lega multe prietenii. Vezi previziunile pentru intreaga luna

Viata se va schimba in bine prin legarea de noi prietenii si strangerea legaturilor cu prietenii vechi.

HOROSCOP 4 martie 2016. Gemenii vor fi foarte dezamagiti astazi

HOROSCOPzilnic, 4 martie 2016. Concentreaza-te pe ceea ce ai nevoie ca resurse in acest moment si mobilizeaza-leHOROSCOP 4 martie BERBECDaca ai tot amanat sa iei taurul de coarne in ce priveste unele masuri.

Horoscop BALANTA martie 2016: incep vremuri mai bune pentru tine, cu un job nou si imbunatatiri acasa

Vei fi implicat si in comunicare, astfel ca vei putea lucra intr-un domeniu legat de social media, sau ai putea fi gazda unei emisiuni radio sau TV pe internet, sau ai putea incepe sa scrii un proiect sau sa faci deisgnul unei aplicatii populare.

Horoscop VARSATOR martie 2016: cariera si prieteniile sunt preocuparile tale principale in aceasta luna

Noteaza cu o stea aurie data de 16 martie. Esti pe cale sa primesti vesti extraordinare despre veniturile tale, pentru ca Jupiter, planeta norocului, va ajunge la puternicului Pluto. Acesta este un aspect excelent, foarte rar, asa ca ia in serios orice oferta pe care o primesti in jurul acestei date. Programeaza intalniri si semneaza documente in aceasta zi magica.

Horoscop FECIOARA martie 2016: Luna asta s-ar putea sa te casatoresti si sa dobandesti parteneri de afaceri pretiosi. Citeste previziunile pentru intreaga luna

Se pare ca vei avea ochi numai pentru perechea ta, iar gratie eclipsei solare din 8 martie, ai putea fi pregatit sa te logodesti sau chiar sa te casatoresti si astfel va incepe o noua etapa a vietii tale.

Horoscop SAGETATOR martie 2016: Faci imbunatatiri in casa, dar ai grija s-o asiguri impotriva inundatiilor

Esti foarte ocupat cu cariera ta infloritoare, dar, incet-incet, luna asta, locuinta ta, ca si alte proprietati pe care le detii sau inchiriezi, iti vor acapara toata atentia.

Horoscop CAPRICORN martie 2016: ai multa inspiratie si primesti laude pentru munca si ideile tale

23 martie va fi punctul culminant in tot ce faci, asa ca ti-ai putea termina teza de doctorat, manuscrisul sau scenariul si ai putea primi laude pentru munca grea pe care-ai depus-o.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )