Libnet.ro
UNICEF

01:05

Horoscop zilnic, 1 septembrie 2015: Balantele muncesc mult si pot fi promovate

Adevărul Adevărul,
Horoscop zilnic, 1 septembrie 2015: Balantele muncesc mult si pot fi promovate

Horoscop zilnic, 1 septembrie 2015. inceputul acestei luni aduce pentru Gemeni o mare dorinta de schimbare, iar pentru Varsatori nevoia de cauta un alt partener de cuplu, care sa fie mai serios. continuă pe Adevărul

Horoscop zilnic, 31 august 2015: Pestii isi recapata increderea in dragoste

Horoscop zilnic, 31 august 2015. Nativii din Gemeni refuza invitatiile si prefera sa se ocupe de rezolvarea unor probleme casnice amanate prea mult. Pe de alta parte, Pestii ajung sa creada ca dragostea poate depasi orice obstacole.

Horoscop zilnic, 30 august 2015. Fecioarele au sansa unor realizari financiare exceptionale

Horoscop zilnic, 30 august 2015. Berbecii nu-si vad capul de treaba din cauza unor proiecte abia demarate, in vreme ce Fecioarele isi irosesc enegia cu lucruri marunte, iar Pestii trebuie sa aiba un sfat bun pentru fiecare.

Horoscop zilnic, 29 august 2015: Racul investeste toata energia in munca

Horoscop zilnic, 29 august 2015: Racul investeste toata energia in munca. Stresul isi spune cuvantul in cazul unora dintre nativi. Altii primesc foarte multe critici din partea rudelor.

Horoscop zilnic - 31 august. Saptamana incepe intempestiv pentru toti nativii zodiacului

Saptamana incepe intempestiv pentru toti nativii zodiacului, avand in vedere ca pe 31 august au loc o serie de evenimente care ii scot din starea in care se afla pe majoritatea. BERBEC - horoscop zilnic luni, 31.

Horoscopul lunii septembrie 2015. Cine va excela in plan profesional si care sunt nativii ghinionisti in dragoste

Horoscopul lunii septembrie 2015. Prima luna de toamna aduce vesti extrem de bune pentru o parte dintre nativi, printre care Berbeci si Lei, dar nu la fel de incurajatoare pentru cei mai putin favorizati de astre, cum ar fi Scorpionii si Gemenii.

HOROSCOP 31 august: Fecioarele petrec momente romantice. Afla previziunile astrale pentru zodia ta

Horoscop zilnic 31 august. Fecioarele, balantele si varsatorii petrec momente romantice, iar berbecii si leii trebuie sa aiba incredere doar in ei insisi.

HOROSCOP 1 septembrie: Berbecii sunt curtati de un fost partener. Afla previziunile astrale pentru zodia ta

Horoscop zilnic 1 septembrie. Fecioarele si varsatorii isi rezolva problemele cu persoana iubita, iar scorpionii sunt motivati sa atinga un obiectiv profesional.

Horoscop zilnic - 28 august. Combinatia astrala din weekend rasfrange o energie cat se poate de pozitiva

Este perioada oportuna pentru a face un pas inainte in realizarea planurilor marete pe care si le-au facut nativii mai multor zodii, caci combinatia astrala de acum rasfrange o energie cat se poate de pozitiva!BERBEC.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2514 seconds )