Libnet.ro
UNICEF

00:08

Horoscop zilnic - 27 iulie. Luni, o zi buna pentru majoritatea nativilor zodiacului

Antena3 Antena3,
Horoscop zilnic - 27 iulie. Luni, o zi buna pentru majoritatea nativilor zodiacului

Zi de luni destul de buna pentru majoritatea nativilor zodiacului, chiar daca apar o serie de evenimente care i-ar putea da peste cap pe unii dintre ei. BERBEC horoscop zilnic 27 iulie, luniTotul pare complicat. continuă pe Antena3

Horoscop zilnic, 27 iulie 2015. Varsatorul nu are incredere in nimeni

Horoscop zilnic, 27 iulie 2015. Taurii nu sunt prea multumiti de ce au realizat la locul de munca, nativii din Leu nu se uita la bani in dorinta de a-si satisface poftele extravagante, in timp ce Varsatorii sunt critici cu apropiatii si neincrezatori.

Horoscop zilnic, 28 iulie 2015. Racului ii dau de furca aventurile erotice

Horoscop zilnic, 28 iulie 2015. Este o zi destul de agitata, in care multi nativi sunt irascibili sau au conflicte cu cei din jur.

Horoscop zilnic - 24 iulie 2015. Weekend incarcat emotional pentru toti nativii zodiacului

Zi de vineri si un weekend destul de incarcate emotional pentru toti nativii zodiacului. Schimbari mari pe plan sentimental si probleme de sanatate. BERBEC: horoscop zilnic 24 iulie 2015, vineri si pentru weekend Zi de.

Horoscop zilnic, 26 iulie 2015: Berbecii descopera ca au amici necinstiti

Horoscop zilnic, 26 iulie 2015. Taurii depasesc problemele pe care le-au intampinat in ultima perioada, in timp ce Capricornii primesc o suma de bani la care nici nu au indraznit sa viseze pana acum.

Horoscop zilnic, 25 iulie 2015. Planurile Balantei sunt date peste cap de o vizita neasteptata

Horoscop zilnic, 25 iulie 2015: Racii au neintelegeri cu persoana iubita din cauza unor cheltuieli inutile, iar Scorpionii au necazuri din cauza unei rude care se amesteca unde nu trebuie.

HOROSCOP 27 iulie:. Leii sunt in al noualea cer. Afla care sunt previziunile pentru zodia ta

Horoscop zilnic 27 iulie. Capricornii si racii fac o schimbare, iar pestii si berbecii lupta cu toate fortele ca sa aiba succes.

Horoscopul dragostei pentru saptamana 27 iulie 2 august

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 27 iulie 2 august 2015. Berbec Luni si marti par zile propice sa reiei legatura cu cineva din trecutul tau. Ai in minte numai.

Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 27 iulie 2 august

Iata ce va rezerva astrele in perioada 27 iulie 2 august, potrivit Astrocafe. ro. Berbec Tintind catre cele mai inalte scopuri ale vietii, asa iti incepi saptamana. Revin in atentia ta probleme legate de.

Minunile sfantului Pantelimon, doctorul fara de arginti. De ce se mananca porumb pe 27 iulie si ce trebuie sa faci ca sa fii ferit de blesteme

Supranumit si doctorul fara de arginti, Pantelimon, sarbatorit de Biserica Ortodoxa in fiecare an la 27 iulie, si-a castigat renumele de tamaduitor dupa ce a facut minuni, vindecand numerosi bolnavi, iar pentru binefacerile sale nu cerea nimanui sa-l plateasca.

27 iulie in istorie: Se infiinteaza Ministere de EXTERNE in Romania si in SUA. Presedintele NIXON e pus sub acuzare in Afacerea Watergate

CALENDAR: Ce s-a intamplat pe 27 iulie .

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )