Libnet.ro
UNICEF

21:00

Horoscop zilnic, 3 aprilie 2015: Balanta este mai generoasa ca niciodata

Adevărul Adevărul,
Horoscop zilnic, 3 aprilie 2015: Balanta este mai generoasa ca niciodata

Horoscop zilnic, 3 aprilie 2015. Ziua de astazi este o zi a deciziilor pentru majoritatea nativilor, fie ca reusesc sa o scoata la capat, fie ca incearca sa fuga de aceasta responsabilitate. continuă pe Adevărul

Horoscop zilnic, 2 aprilie 2015: Sagetatorii ascund problemele financiare de persoana iubita

Horoscop zilnic, 2 aprilie 2015. Problemele in dragoste le umbresc viata celor mai multi dintre nativi. Relatiile cu colegii de munca nu sunt extraordinare, dar sefii apreciaza munca celor mai dedicati dintre acestia.

Horoscop zilnic, 1 aprilie 2015: Fecioarele sunt barfite de colegii invidiosi

Horoscop zilnic, 1 aprilie 2015. Multi dintre nativii zodiacului intampina probleme financiare. Nici in relatiile cu colegii de munca lucrurile nu merg foarte bine.

Horoscop zilnic, 31 martie 2015: Fecioarele nu se lasa intimidate de acuzatii

Ziua de marti, 31 martie, se anunta dificila pentru nativii din Berbec, care nu se inteleg cu partenerii de viata, dar si pentru Fecioare, insa aceseta din urma nu se lasa afectate de reprosurile colegilor invidiosi.

Horoscop lunar aprilie 2015

Iata ce va rezerva astrele pentru luna aprilie 2015. Berbec Foarte importanta este relationarea cu ceilalti, pe tot parcursul lunii. in preajma datei de 4 aprilie se va forma o eclipsa totala de Luna .

UPDATE Sindicatele Agrostar: Peste 60% din fermele de vaci din Romania vor disparea ca urmare a eliminarii cotelor UE la lapte din 1 aprilie 2015, in lipsa unor masuri guvernamentale de sprijin. Danone Romania: Noi folosim 100% lapte romanesc

Peste 60% dintre fermele de vaci din Romania vor disparea, pentru ca autoritatile romane nu au luat masuri de sprijinire a producatorilor romani in fata concurentei puternice din alte state ale Uniunii Europene, pe fondul eliminarii de la 1 aprilie 2015 a restrictiilor la productia laptelui in blocul comunitar, avertizeaza, luni, Federatia Sindicatelor din Agricultura AGROSTAR. In replica la comunicatul Agrostar, compania Danone Romania arata ca foloseste 100% lapte romanesc, iar in aceasta perioada este intr-un proces de renegociere a cntractelor cu furnizorii.

Horoscopul amoros al lunii aprilie 2015

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in luna aprilie 2015. Berbec Dragostea pluteste in aer pentru Berbeci, in aprilie 2015. Cei singuri s-ar putea sa-si gaseasca jumatatea, iar cei.

Sindicatele Agrostar: Peste 60% din fermele de vaci din Romania vor disparea ca urmare a eliminarii cotelor UE la lapte din 1 aprilie 2015, in lipsa unor masuri guvernamentale de sprijin

Peste 60% dintre fermele de vaci din Romania vor disparea, pentru ca autoritatile romane nu au luat masuri de sprijinire a producatorilor romani in fata concurentei puternice din alte state ale Uniunii Europene, pe fondul eliminarii de la 1 aprilie 2015 a restrictiilor la productia laptelui in blocul comunitar, avertizeaza, luni, Federatia Sindicatelor din Agricultura AGROSTAR.

MACRO NEWSLETTER 1 Aprilie 2015

Preturile importurilor din Germania au crescut peste asteptari in februarie 2015, cu o rata lunara de 1,4%, dupa un declin de 0,8% in luna precedenta, iar declinul anual s-a temperat pana la 3%, de la 4,4% in luna anterioara.

Mircea Badea: Eu nu am trait in anii 50, dar este mai proasta propaganda acum decat atunci

Mihai Gadea si Mircea Badea au vorbit in timpul pasei dintre emisiuni despre. tablourile lui Darius Valcov. Procurorii nu se dau la o parte de la nicio mizerie si asta stim de foarte multi ani. Nu stiu cum mai.

Nu a fost pacaleala de 1 aprilie! Alina Puscas este insarcinata!

Alina Puscas este insarcinata! Desi acest lucru se zvonea inca de ieri, multi au crezut ca totul este doar o pacaleala de 1 aprilie. Iata insa ca sarcina a fost recunoascuta astazi in mod oficial de vedeta Antenei 1.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )