Libnet.ro
UNICEF

15:30

Horoscop zilnic, 31 martie 2015: Fecioarele nu se lasa intimidate de acuzatii

Adevărul Adevărul,
Horoscop zilnic, 31 martie 2015: Fecioarele nu se lasa intimidate de acuzatii

Ziua de marti, 31 martie, se anunta dificila pentru nativii din Berbec, care nu se inteleg cu partenerii de viata, dar si pentru Fecioare, insa aceseta din urma nu se lasa afectate de reprosurile colegilor invidiosi. continuă pe Adevărul

Horoscop zilnic, 30 martie 2015: Capricornii nu dau atentie barfelor

Horoscop zilnic, 30 martie 2015. Taurii se plictisesc, luni, in compania persoanei iubite, nativii din zodia Leului isi urmaresc interesele, iar Capricornii incearca sa ramana imuni in fata sagetilor veninoase aruncate de colegi.

Horoscop zilnic, 28 martie 2015: Fecioara face excese erotice

Horoscop zilnic, 28 martie 2015. Majoritatea nativilor manifesta o sensibilitate aparte in aceasta zi. Relatiile cu apropiatii pot fi destul de tensionate in cazul unora.

Horoscop zilnic, 29 martie 2015: Varsatorii au parte de conflicte minore cu rudele

Ziua de duminica, 29 martie, va fi plina de evenimente pentru nativii din Berbec, in timp ce Fecioarele renunta la precautii si fac excese pe toate planurile, iar Varsatorii nu se pot abtine sa nu-i judece pe cei dragi.

Taxe si impozite. Data de 31 martie, ultima zi in care constantenii pot beneficia de bonificatie

Serviciul Public de Impozite si Taxe Constanta aminteste contribuabililor ca marti, 31 martie 2015, este ultima zi in care pot beneficia de bonificatie pentru plata integrala si anticipata a impozitelor si taxelor locale.

HOROSCOP 31 martie: Oportunitati de dezvoltare si distractie pentru zodii

Horoscop 31 martie. Berbecii, taurii si leii se pot dezvolta in plan profesional, cat si in plan personal. Racii si capricornii au parte de distractie. Afla ce au rezervat astrele fiecarei zodii.

Atentie, proprietari: 31 martie este ultima zi pentru plata cu reducere a taxelor locale pe case, terenuri si masini

Contribuabilii persoane fizice si juridice mai au la dispozitie foarte putin timp, pana pe 31 martie inclusiv, pentru a beneficia de reducerea de 10% oferita de primarii pentru plata integrala a taxelor si impozitelor locale pe anul 2015.

MACRO NEWSLETTER 30 Martie 2015

Increderea mediului de afaceri din Germania a crescut peste asteptari in martie 2015, conform datelor de la institutul Ifo.

Cel mai bun telefon. Topul lunii martie 2015

La inceput de primavara, daca vrei sa faci o noua achizitie, asigura-te ca vei cumpara cel mai bun telefon pentru tine. Iata care este topul lunii martie. Dpuadintre aceste telefoane fusesera deja incluse pe lista telefoanelor care ne vor impresiona in 2015 de catre Playtech inca de anul trecut. Daca vrei sa iti alegi cel [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )