Libnet.ro
UNICEF

15:30

HOROSCOP 31 martie: Oportunitati de dezvoltare si distractie pentru zodii

România Liberă România Liberă,
HOROSCOP 31 martie: Oportunitati de dezvoltare si distractie pentru zodii

Horoscop 31 martie. Berbecii, taurii si leii se pot dezvolta in plan profesional, cat si in plan personal. Racii si capricornii au parte de distractie. Afla ce au rezervat astrele fiecarei zodii. continuă pe România Liberă

HOROSCOP 29 martie: Aventura si romantism pentru zodii

Horoscop 29 martie. Taurii, gemenii, leii si varsatorii au parte de aventuri si de momente romantice. Racii si balantele isi largesc cercul de prieteni. Afla ce au rezervat astrele nativilor fiecarei zodii.

HOROSCOP 28 martie: Evolutie in plan financiar pentru zodii

Horoscop 28 martie. Berbecii si gemenii au parte de idei si de sfaturi bune pentru a se dezvolta in plan financiar, iar scorpionii au succes la locul de munca. Afla ce au rezervat astrele pentru nativii fiecarei zodii in parte.

Horoscop zilnic, 31 martie 2015: Fecioarele nu se lasa intimidate de acuzatii

Ziua de marti, 31 martie, se anunta dificila pentru nativii din Berbec, care nu se inteleg cu partenerii de viata, dar si pentru Fecioare, insa aceseta din urma nu se lasa afectate de reprosurile colegilor invidiosi.

Atentie, proprietari: 31 martie este ultima zi pentru plata cu reducere a taxelor locale pe case, terenuri si masini

Contribuabilii persoane fizice si juridice mai au la dispozitie foarte putin timp, pana pe 31 martie inclusiv, pentru a beneficia de reducerea de 10% oferita de primarii pentru plata integrala a taxelor si impozitelor locale pe anul 2015.

HOROSCOP 30 martie: Relaxare, distractie si evolutie in cariera pentru zodii

Horoscop 30 martie. Berbecii si capricornii au parte de momente de distractie si de relaxare, iar leii si pestii evolueaza in cariera. Afla ce au pregatit astrele pentru nativii fiecarei zodii.

Taxe si impozite. Data de 31 martie, ultima zi in care constantenii pot beneficia de bonificatie

Serviciul Public de Impozite si Taxe Constanta aminteste contribuabililor ca marti, 31 martie 2015, este ultima zi in care pot beneficia de bonificatie pentru plata integrala si anticipata a impozitelor si taxelor locale.

O delegatie a Congresului american a fost primita de presedinte la Palatul Cotroceni. Iohannis: Romania ofera oportunitati foarte bune pentru investitiile straine

O delegatie a Congresului SUA a fost primita vineri la Palatul Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis. in cadrul intrevederii fiind abordate teme de interes comun referitoare la parteneriatul strategic.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )