Libnet.ro
UNICEF

05:00

Horoscop zilnic, 3 mai 2016. Fecioarele vor sa li se faca dreptate cu orice pret

Adevărul Adevărul,
Horoscop zilnic, 3 mai 2016. Fecioarele vor sa li se faca dreptate cu orice pret

Horoscop zilnic, 3 mai 2016. Nativii din Fecioara spera sa li se faca dreptate, dar isi supraevalueaza meritele, iar Pestii mucesc din greu, dar cu multa placere. continuă pe Adevărul

Horoscop zilnic, 1 mai 2016: Leii se bucura de aprecierile familiei si de cele ale persoanei iubite

Horoscop zilnic, 1 mai 2016. Berbecii primesc bani in plus de la prieteni, in timp ce nativii din zodia Varsator se decid sa-si urmareasca rudele cu mare atentie.

Horoscop zilnic, 30 aprilie 2016: Sagetatorii isi stimuleaza anturajul prin optimism

Horoscop zilnic, 30 aprilie 2016. Leii sunt total dezinteresati de ce se intampla in jurul lor, iar nativii din zodia Berbec adopta noi diete spartane.

HOROSCOP 3 mai. Gemenii isi vor intelege mai bine trecutul

Horoscop maine, 3 mai. Gemenii isi vor intelege mai bine trecutul, iar Sagetatorii trebuie sa-si faca verificarile medicale periodice. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Horoscop zilnic, duminica 1 mai. Prudenta maxima si atentie la cei din jur

Berbec Sfarsitul acestei saptamani iti aduce in preajma prietenii. Recomandabil este sa fii prudent si sa nu te lasi sedus de vorbele mieroase ale unora care, purtand masti.

HOROSCOP MAI 2016: toate zodiile vor avea parte de bucurii

in luna mai, planetele Marte, Jupiter, Saturn, Pluto si Mercur vor fi retrograde, asa ca trebuie sa avem cu totii foarte multa rabdare pentru ca ne vom confrunta cu tot felul de intarzieri si piedici.

Horoscop TAUR mai 2016: vei avea parte de mult noroc la inceputul lunii, dar te vor preocupa niste datorii restante

Horoscop TAUR mai 2016. in luna mai, planetele, Marte, Mercur, Jupiter, Saturn si Pluto vor fi retrograde, ceea ce inseamna ca vei avea nevoie de multa rabdare, pentru ca nimic nu va avansa cu viteza.

Horoscop lunar mai 2016: o luna linistita, buna pe toate planurile, plina de entuziasm si optimism

Horoscop lunar mai 2016. Luna mai se anunta mai buna decat lunile precedente, toate planurile urmand a fi imbunatatite in mod considerabil.

Horoscopul amoros al lunii mai 2016

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in luna mai 2016. Berbec Jucausul Berbec nu are nevoie de artificiipentru a fi pregatit de amor. Luna noua din zodia Taurului nu-i da voie sa zica.

Horoscop LEU mai 2016: cariera ta va avea o evolutie fulminanta

Sunt toate semnele ca vei avansa mult in cariera in luna mai. Patru corpuri ceresti vor fi in casa a zecea, a faimei, din charta ta, iar luna noua din 6 mai vor pune lucrurile pe jar, pentru ca in urmatoarele zece zile sa ai parte de o evolutie fulminanta.

Horoscop SCORPION mai 2016: Vei redeveni stapan pe situatie

in mai, spre deosebire de ultimele luni, vei avea mai mult control asupra evenimentelor, pentru ca, in 27 mai, Marte revine in zodia ta. Mai mult, in lunile iunie si iulie, vei avea controlul total asupra lucrurilor care ti se vor intampla.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )