Libnet.ro
UNICEF

01:05

Horoscopul amoros al lunii mai 2016

Antena3 Antena3,
Horoscopul amoros al lunii mai 2016

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in luna mai 2016. Berbec Jucausul Berbec nu are nevoie de artificiipentru a fi pregatit de amor. Luna noua din zodia Taurului nu-i da voie sa zica. continuă pe Antena3

Horoscopul lunii mai, prezentat de Alina Badic si astrologul Valeriu Panoiu. Afla ce iti rezerva astrele pentru perioada 1-31 Mai (VIDEO)

Alina Badic a prezentat horoscopul lunii Mai in emisiunea 360 de grade, de la postul de televiziune B1 TV. Alaturi de invitatul sau, astrologul Valeriu Panoiu despre lucrurile posibile care ar urma sa se.

Horoscop TAUR mai 2016: vei avea parte de mult noroc la inceputul lunii, dar te vor preocupa niste datorii restante

Horoscop TAUR mai 2016. in luna mai, planetele, Marte, Mercur, Jupiter, Saturn si Pluto vor fi retrograde, ceea ce inseamna ca vei avea nevoie de multa rabdare, pentru ca nimic nu va avansa cu viteza.

Prognoza meteo: Cum va fi vremea in prima jumatate a lunii mai

Prognoza meteo: Cum va fi vremea in prima jumatate a lunii mai .

Horoscop zilnic, 3 mai 2016. Fecioarele vor sa li se faca dreptate cu orice pret

Horoscop zilnic, 3 mai 2016. Nativii din Fecioara spera sa li se faca dreptate, dar isi supraevalueaza meritele, iar Pestii mucesc din greu, dar cu multa placere.

HOROSCOP MAI 2016: toate zodiile vor avea parte de bucurii

in luna mai, planetele Marte, Jupiter, Saturn, Pluto si Mercur vor fi retrograde, asa ca trebuie sa avem cu totii foarte multa rabdare pentru ca ne vom confrunta cu tot felul de intarzieri si piedici.

Horoscop zilnic, 1 mai 2016: Leii se bucura de aprecierile familiei si de cele ale persoanei iubite

Horoscop zilnic, 1 mai 2016. Berbecii primesc bani in plus de la prieteni, in timp ce nativii din zodia Varsator se decid sa-si urmareasca rudele cu mare atentie.

Horoscop lunar mai 2016: o luna linistita, buna pe toate planurile, plina de entuziasm si optimism

Horoscop lunar mai 2016. Luna mai se anunta mai buna decat lunile precedente, toate planurile urmand a fi imbunatatite in mod considerabil.

Horoscop CAPRICORN mai 2016: luna asta vei avea timp pentru dragoste

in sfarsit, iubire! Ai fost foarte ingrijorat de casa, de proprietatile imobiliare si problemele de familie, dar ai si lucrat saptamani intregi pentru a obtine un statut mai bun in cariera. Acum, odata cu aparitia lunii noi din 6 mai, vei avea sansa sa-ti lasi parul pe spate si sa te bucuri de viata.

Horoscop SCORPION mai 2016: Vei redeveni stapan pe situatie

in mai, spre deosebire de ultimele luni, vei avea mai mult control asupra evenimentelor, pentru ca, in 27 mai, Marte revine in zodia ta. Mai mult, in lunile iunie si iulie, vei avea controlul total asupra lucrurilor care ti se vor intampla.

Horoscop BALANTA mai 2016: Vei fi preocupat de bani luna aceasta

Mai este o luna importanta pentru a lua decizii privind banii. Analizeaza-ti cu atentie finantele, pentru a vedea daca investitiile pe care le-ai facut iti aduc rezultatele asteptate .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )