Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo: Cum va fi vremea in prima jumatate a lunii mai

România Liberă România Liberă,
Prognoza meteo: Cum va fi vremea in prima jumatate a lunii mai

Prognoza meteo: Cum va fi vremea in prima jumatate a lunii mai . continuă pe România Liberă

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: Vreme racoroasa in primele zile din mai si intervale cu precipitatii in majoritatea zonelor tarii

Vremea va fi racoroasa in primele zile ale lunii mai, insa ulterior regimul termic va creste usor si se va incadra in normele climatologice pentru aceasta perioada, in timp ce pe arii extinse sunt anuntate ploi la nivelul intregii tari, potrivit estimarilor Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) valabile pentru intervalul 2 - 15 mai 2016, publicate luni, citeaza Agerpres.

Prognoza meteo pe doua saptamani. Temperaturi scazute si ploi in cea mai mare parte a tarii in primele zile din mai

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani, respectiv 2 15 mai. in prima perioada a lunii mai se asteapta ploi in toata tara. Tot in aceasta perioada, in majoritatea regiunilor, temperaturile vor fi scazute. in cea de-a doua saptamana temperaturile diurne vor avea valori medii cuprinse intre 22 si 24 de grade Celsius.

Horoscopul lunii mai, prezentat de Alina Badic si astrologul Valeriu Panoiu. Afla ce iti rezerva astrele pentru perioada 1-31 Mai (VIDEO)

Alina Badic a prezentat horoscopul lunii Mai in emisiunea 360 de grade, de la postul de televiziune B1 TV. Alaturi de invitatul sau, astrologul Valeriu Panoiu despre lucrurile posibile care ar urma sa se.

Ce se intampla cu vremea. Vezi anuntul meteorologilor

Prognoza meteo - 2 mai. Valorile termice se vor situa in jurul medilor climatologice specifice perioadei, cu maxime cuprinse intre 15 si 22 de grade. Prognoza meteo - 2 mai. Cerul va avea innorari.

Cum va fi vremea in urmatoarele trei luni. Prognoza meteo pentru mai, iunie si iulie

Agentia Nationala de Meteorologie ANM) a publicat o estimare a conditiilor meteorologice pentru intervalul mai - iulie 2016, potrivit careia in lunile mai si iunie se vor inregistra valori termice normale pentru aceasta perioada a anului, in timp ce.

Horoscopul amoros al lunii mai 2016

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in luna mai 2016. Berbec Jucausul Berbec nu are nevoie de artificiipentru a fi pregatit de amor. Luna noua din zodia Taurului nu-i da voie sa zica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )