Libnet.ro
UNICEF

08:00

Horoscop zilnic, 30 noiembrie 2015: Fecioara primeste vesti care o nelinistesc

Adevărul Adevărul,
Horoscop zilnic, 30 noiembrie 2015: Fecioara primeste vesti care o nelinistesc

Horoscop zilnic, 30 noiembrie 2015. Se anunta o zi linistita pentru cei mai multi dintre nativi. Cu toate acestea, unii acuza probleme in relatiile cu familia sau cu persoana iubita. continuă pe Adevărul

Horoscop zilnic, 28 noiembrie 2015: Capricornii sunt extrem de sensibili

Horoscop zilnic, 28 noiembrie 2015. Pentru multi dintre nativi, neintelegerile cu persoana iubita sau cu apropiatii sunt principala problema. Unii au aventuri secrete.

Horoscop zilnic, 29 noiembrie 2015: Racii se cearta cu toata lumea

Horoscopul zilnic, 29 noiembrie 2015. Gemenii muncesc foarte mult astazi, Fecioarele se considera marginalizate, iar Capricornii celibatari decid sa se casatoreasca.

HOROSCOP 30 noiembrie: Balantele au parte de o surpriza. Afla previziunile astrale pentru zodia ta

Horoscop zilnic 30 noiembrie. Citeste previziunile astrale pentru zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.

MACRO NEWSLETTER 27 Noiembrie 2015

Creditul acordat rezidentilor din zona euro a crescut cu o rata anuala de 2,3% in octombrie 2015, dupa un avans de 2,1% in luna precedenta, pe fondul unei cresteri anuale de 6,9% a creditului guvernamental si a unui avans de 0,9% a creditului neguvernamental.

HOROSCOP 29 noiembrie: Taurii petrec momente frumoase alaturi de persoana iubita. Afla previziunile astrale pentru zodia ta

Horoscop zilnic 29 noiembrie. Citeste previziunile astrale pentru zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.

HOROSCOP 28 noiembrie: Capricornii sunt creativi. Afla previziunile astrale pentru zodia ta

Horoscop zilnic 28 noiembrie. Citeste previziunile astrale pentru zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.

Cum lucreaza cu publicul serviciile subordonate Primariei Galati in perioada 30 noiembrie-1 decembrie

A fost definitivat programul serviciilor din Primaria municipiului Galati, care desfasoara activitati de relatii cu publicul, pentru perioada minivacantei de Sfantul Andrei si Ziua Nationala a Romaniei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2811 seconds )