Libnet.ro
UNICEF

01:05

Horoscop zilnic, 7 septembrie 2016. Fecioarele au rabdare cu toata lumea

Adevărul Adevărul,
Horoscop zilnic, 7 septembrie 2016. Fecioarele au rabdare cu toata lumea

Horoscop zilnic, 7 septembrie 2016. Taurii sunt pusi in situatia de a face un compromis, in timp ce nativii din zodia Fecioara dau dovada de o rabdare de fier. continuă pe Adevărul

Horoscop zilnic, 5 septembrie 2016. Varsatorii ii ajuta pe cei care i-au criticat

Horoscop zilnic, 5 septembrie 2016. Taurii sunt sprijiniti de o ruda prin alianta, in timp ce nativii din Varsator le ofera ajutor unor persoane care i-au criticat de cate ori au avut ocazia.

Horoscop zilnic, 4 septembrie 2016. Leii au nevoie de mai multa odihna

Horoscop zilnic, 4 septembrie 2016. Nativii din Berbec au discutii aprinse cu persoana iubita din cauza cheltuielilor, iar Leii se simt obositi din cauza unei posibile viroze.

Horoscop zilnic, 6 septembrie 2016: Capricornii isi dau intalnire cu o fosta iubire

Horoscop zilnic, 6 septembrie 2016: Fecioarele au parte de surprize la locul de munca, Sagetatorii au parte de colaborari avantajoase, iar Pestii recipereaza timpul pierdut si finalizati o gramada de activitati.

Horoscop zilnic, 5 septembrie. Azi nu le poti intra in gratii Balantelor

Berbec in prima parte a zilei poti pune la punct detalii ale colaborarilor in care esti implicat sau detalii privitoare la relatia cu partenerul de viata ti de afaceri. Chiar daca exista tensiuni.

Horoscop zilnic, 6 septembrie. Zodia care va avea cea mai frumoasa zi

Berbec Luna se afla astazi in Scorpion si pare sa-ti aduca daruri frumoase de la oameni care te apreciaza si iti sunt recunoscatori pentru ceea ce le-ai oferit candva. Pe de alta parte, astazi poti obtine sprijinul.

Horoscop Astrocafe.ro pentru saptamana 05 11 septembrie 2016

Va prezentam horoscopul Astrocafe. ro pentru saptamana 05 11 septembrie 2016. Berbec Se contureaza modificari in relatiile parteneriale, de acee ar fi bine sa observi incotro bate vantul schimbarii.

MACRO NEWSLETTER 6 septembrie 2016

Numarul locurilor de munca din Statele Unite a crescut semnificativ sub asteptari in august 2016, cu 151 de mii, dupa o crestere cu 275 de mii in luna precedenta, conform sondajului realizat la nivelul companiilor.

Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Osho Zen Tarot pentru saptamana 05 11 septembrie 2016

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol Osho Zen Tarot. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie.

Horoscopul iubirii. Afla care sunt zodiile cu mari sanse sa isi gaseasca marea dragoste in septembrie 2016

Inceputul toamnei este unul de bun augur pentru zodiile Berbec, Leu si Capricorn, care vor avea parte de surprize placute din partea partenerilor. Totusi, astrele nu sunt complet potrivnice nici celorlalti nativi.

Ce-ti rezerva astrele pe plan financiar in luna septembrie 2016

Afla cum stai cu finantele in prima luna a toamnei! Unii nativi din zodiac, cand trag linii dupa cheltuielile din vara, observa ceva probleme cu banii, in schimb altii isi revin spectaculos pe plan financiar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )