Libnet.ro
UNICEF

19:00

Horoscop zilnic, 8 septembrie 2015: Fecioarele isi risipesc energia facand diferite drumuri

Adevărul Adevărul,
Horoscop zilnic, 8 septembrie 2015: Fecioarele isi risipesc energia facand diferite drumuri

Horoscop zilnic, 8 septembrie 2015. Racii au mare nevoie de un concediu prelungit, iar Balantele trebuie sa mai amane din placerile vietii. continuă pe Adevărul

Horoscop zilnic, 7 septembrie 2015: Racii le dau lectii celor din anturaj

Horoscop zilnic, 7 septembrie 2015. Gemenii organizeaza azi noi activitati, in timp ce Scorpionii risca sa treaca fara sa-si dea seama pe langa oportunitati deosebite.

Horoscop zilnic, 6 septembrie 2015: Fecioara simte nevoia de relaxare

Horoscop zilnic, 6 septembrie 2015. Aceasta zi este plina de activitati. Invitatiile de la cunoscuti, vizitele la prieteni si timpul petrecut alaturi de cei dragi fac din acest weekend unul minunat.

Horoscop zilnic, 5 septembrie 2015: Gemenii asteapta cu nerabdare schimbarea

Horoscop zilnic, 5 septembrie 2015. Detaliile sunt foarte importante astazi. Aventurile sentimentale ale nativilor le domina viata.

MACRO NEWSLETTER 7 Septembrie 2015

Comenzile industriale noi din Germania au scazut semnificativ peste asteptari in iulie 2015, cu o rata lunara de 1,4%, dupa un avans de 1,8% in luna precedenta, iar cresterea anuala s-a temperat pana la 0,4%, de la 8,3% in luna anterioara.

MACRO NEWSLETTER 4 Septembrie 2015

Comenzile industriale noi din SUA au crescut sub asteptari in iulie 2015, cu o rata lunara de 0,4%, dupa un avans de 2,2% in luna precedenta, iar declinul anual s-a accelerat pana la 14,7%, de la 5,9% in luna anterioara.

HOROSCOP 8 septembrie: Berbecii sunt in al noualea cer. Afla previziunile astrale pentru zodia ta

Horoscop zilnic 8 septembrie. Fecioarele, scorpionii si pestii primesc oportunitati in plan profesional, iar racii prind curaj sa o ia de la capat.

HOROSCOP 7 septembrie: Balantele isi prelungesc weekendul. Afla previziunile zilei pentru zodia ta

Horoscop zilnic 7 septembrie. Berbecii si varsatorii au parte de surprize romantice, iar racii si pestii primesc vesti bune, neasteptate, la serviciu.

HOROSCOP 5 septembrie: Berbecii au nevoie de relaxare. Afla previziunile astrale pentru zodia ta

Horoscop zilnic 5 septembrie. Sagetatorii si capricornii isi construiesc o strategie prin care sa isi indeplineasca obiectivele, iar taurii si racii intalnesc o persoana speciala.

HOROSCOP 6 septembrie: Gemenii primesc vesti bune. Afla previziunile astrale pentru zodia ta

Horoscop zilnic 6 septembrie. Sagetatorii si varsatorii pleaca intr-o calatorie, iar berbecii si balantele se relaxeaza alaturi de persoana iubita sau prieteni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )