Libnet.ro
UNICEF

20:30

Horoscop - Zodia PESTI, saptamana 27 octombrie - 2 noiembrie.

România Liberă România Liberă,
Horoscop - Zodia PESTI, saptamana 27 octombrie - 2 noiembrie.

De data aceasta Pestii sunt de un egoism iesit din comun. Tot ceea ce conteaza este binele personal, interesul personal, nimic altceva, chiar daca este vorba de cele mai apropiate si mai dragi persoane. Pe o parte ati vrea sa le plasati in universul dvs. concret, cel in care acum pare ca straluceste de noroc si fericire, dar este o situatie oarecum paradoxala, fiindu-va frica de urmari. Sub un aspect dvs. nu vedeti faptul ca nu exista cu adevarat fericire cand in jur este disperare, apoi ceea . continuă pe România Liberă

Horoscop - Zodia CAPRICORN, saptamana 27 octombrie - 2 noiembrie.

In acest weekend Capricornul intra in carapacea lui, se tine retras mai ales fata de persoanele ceva mai agresive, sau daca nu, fata de cele care pot face vreun repros destul de intemeiat. Weekendul il petreceti oarecum in familie, desi este posibil sa gasiti ceva de sarbatorit si prin alta parte, undeva la munte, unde vremea incepe sa miroase a iarna. Va ganditi, pentru ca este in firea dvs. tema, la cele ce urmeaza infaptuite pana de sarbatori pentru ca un capitol important al vietii dvs. sa .

Horoscop - Zodia SAGETATOR, saptamana 27 octombrie - 2 noiembrie.

In acest weekend Sagetatorii au chef de distractie, de nebunii, si chiar vor avea parte de asa ceva numai sa-si puna in cap si sa-si aleaga calea cea mai buna pentru astfel de lucruri. Nu trebuie decat sa dea cateva telefoane pentru a alcatui un grup de comando cu care sa se distreze mai ales sambata, pentru ca treburile casnice din saptamanile trecute le-au cam iesit pe nas. Ajunge, isi spun, si nu este exclus chiar sa se dedea la cateva excese, unele dintre ele copilaresti, dar tot excese .

Horoscop - Zodia SCORPION, saptamana 27 octombrie - 2 noiembrie.

In acest weekend, dar si pe aproape toata perioada asta Scorpionii vor marsa pe ideea de romantism. Vor face si vor primi daruri, vor imprastia in jur cuvinte frumoase, bine plasate, care nu este exclus sa aduca lacrimi de emotie in ochii celor care sunt vizati sau care doar asista la astfel de scene. In plus, de la Scorpioni trebuie sa va asteptati si la gesturi ceva mai indraznete adica sa va cheme sau sa va solicite o zi sau o noapte fierbinte pe care sa le petreceti impreuna. Deci atentie .

Horoscop - Zodia BALANTA, saptamana 27 octombrie - 2 noiembrie.

In acest weekend Balantele au ceva probleme legate de infaptuirea planurilor lor de weekend. Este un lucru rar intalnit la acest semn zodiacal, dar nu imposibil. Ele sunt deosebit de obosite dupa o perioada mai agitata astfel ca le-ar prinde bine sa se odihneasca, insa nu sunt chitite sa stea in casa sa leneveasca ci au pe lista de prioritati o serie de activitati multe dintre ele insemnand intalniri sau manifestari artistice ori culturale. Ca un facut oricat s-ar agita sa intre in program .

Horoscop - Zodia FECIOARA, saptamana 27 octombrie - 2 noiembrie.

In acest weekend puteti face orice va trece prin minte, sunteti in stare sa va aventurati in cele mai inedite experiente pentru ca este o perioada in care visele chiar si cele mai mari vi se implinesc. Sigur, nu este chiar asa de usor de facut, dar fiind usor de zis ne facem si noi datoria sa va avertizam intr-un mod generos ca stelele sunt destul de armonios asezate pentru a va ajuta sa va bucurati de zile speciale in aceasta perioada. In general insa, acum trebuie sa fiti atenti la modul cum .

Horoscop - Zodia LEU, saptamana 27 octombrie - 2 noiembrie.

In acest weekend Leii sunt altfel decat de obicei, este ca si sigur ca apropiatii cu greu vor reusi sa-i inteleaga. In familie si fata de cei dragi si apropiati sunt plini de dragoste si atentie, de o emotionalitate iesita din limitele lor cunoscute, mai ales la femei, astfel incat apare ceva de nedorit pentru punga lor. Pot face cheltuieli nebunesti, cei care au bani, sau doar nechibzuite, cei care abia se tin de pe o zi pe alta. Sigur va fi placut sa ai in preajma un Leu acum, dar ei .

Horoscop - Zodia RAC, saptamana 27 octombrie - 2 noiembrie.

In acest weekend Racul nu se poate usor concentra mai ales daca este vorba de amanunte sau despre treburile anoste de la serviciu. Deseori aceste treburi au pentru Raci o influenta negativa, nativii ramanand cuplati si in weekend la sarcinile job-ului. Acum nu este deloc asa. El se poate destinde, poate lenevi, dar n-o va face, pentru ca ofertele din ambient sunt mult prea tentante pentru a nu le acorda atentia necesara. Se comporta ca si cum ar mai avea ceva de furat de la anotimpul care .

Horoscop - Zodia GEMENI, saptamana 27 octombrie - 2 noiembrie.

Emotii mari vin odata ce incepe weekendul, iar aceasta este marea problema a dvs. , de a le gestiona asa cum trebuie, tinand cont ca ceea ce va vine in minte deodata nu este echivalent cu a gasi solutia corecta in ceea ce trebuie sa faceti. O persoana draga, un prieten, cineva mai apropiat, dar nu din familie, are nevoie de ajutorul dvs. Va straduiti sa-l scoateti din incurcatura, va puteti consuma tot timpul, puteti sa bateti drumurile in lung si-n lat pentru a face una-alta, dar pana nu va .

Horoscop - Zodia TAUR, saptamana 27 octombrie - 2 noiembrie.

Asteptati-va ca weekendul sa fie marcat de natura dvs. conservatoare si sa va simtiti putin usurati de faptul ca nu sunteti obligati sa mai mergeti la locul de munca, acolo unde se fac sau s-au facut o serie de schimbari care nu va convin. Mai mult, apar cateva situatii de a face o serie de drumuri, nu este vorba despre vizite sau de a avea parte de un anturaj mai deosebit, este vorba despre satisfacerea nevoii de aventura. Tocmai acum a venit vremea din pacate si nu atunci cand ati avut dvs.

Horoscop - Zodia BERBEC, saptamana 27 octombrie - 2 noiembrie.

In acest weekend Berbecii trebuie sa stie exact ceea ce vor sa faca cu adevarat, ceea ce-i inereseaza si ce le trebuie. Pentru ca ambitiosi cum sunt, toata perioada aceasta, mai ales zilele libere, vor depinde de aceasta stare. Mereu vor mai mult, mai bun, mereu vor altceva, dar intotdeauna presupun ca cei care-i inconjoara trebuie sa fie pe aceeasi lungime de unda cu ei. Din pacate natura umana a Berbecilor acum isi face de cap, iar nativii ar trebui sa se lupte si sa-si stapaneasca pornirile .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )