Libnet.ro
UNICEF

21:00

Horoscopul amoros al saptamanii 15-21 august

Antena3 Antena3,
Horoscopul amoros al saptamanii 15-21 august

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 15-21 august. Berbec Se anunta o saptamana incitanta pe care o petreci mai mult alaturi de persoana iubita. Nu ai avut demult o perioada in. continuă pe Antena3

Fuziunea dintre USB, USR si Uniunea pentru Codlea, va avea loc pe 21 august

Pe 21 august, la Bucuresti, va avea loc congresul de fuziune dintre Uniunea Salvati Bucurestiul USB), Uniunea Salvati Romania USR) si Uniunea pentru Codlea UPC), a anuntat astazi presedintele Uniunii Salvati Bucurestiul USB), Nicusor Dan, a anuntat, vineri, la Alba Iulia.

Concertele din Capitala dau peste cap circulatia. Vezi RESTRICTIILE DE TRAFIC pana pe 21 august

Concertele din Bucresti, din aceasta perioada, pana pe 21 august, vor da peste cap traficul. Pe 14 august, pe scena amenajata in Piata Constitutiei, va concerta Rihanna. Pe 15 august va urca pe.

Circulatie restrictionata in centrul Capitalei, in perioada 14-21 august, din cauza mai multor concerte

Circulatia va fi restrictionata in centrul Capitalei, incepand de dumininca, ora 12. 00, pana pe 21 august, la ora 24. 00, ca urmare a concertelor sustinute in zilele de 14, 15 si 17 august de Rihanna, Steve Aoki si Sia.

USB, USR si Uniunea pentru Codlea vor fuziona in 21 august; formatiunea se va numi Uniunea Salvati Romania

Presedintele USB Nicusor Dan a anuntat, vineri, la Alba Iulia, ca Uniunea Salvati Bucurestiul, Uniunea Salvati Romania si Uniunea pentru Codlea vor fuziona in 21 august, cand va fi organizat un congres national la Bucuresti, iar noul partid se va numi Uniunea Salvati Romania.

USB, USR si Uniunea pentru Codlea vor fuziona in 21 august: Formatiunea se va numi Uniunea Salvati Romania

Presedintele USB Nicusor Dan, a anuntat, vineri, la Alba Iulia, ca Uniunea Salvati Bucurestiul, Uniunea Salvati Romania si Uniunea pentru Codlea vor fuziona in 21 august. La aceasta data va fi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )