Libnet.ro
UNICEF

18:30

Horoscopul amoros al saptamanii 30 martie 5 aprilie

Antena3 Antena3,
Horoscopul amoros al saptamanii 30 martie 5 aprilie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 30 martie 6 aprilie. Berbec Faci planuri romantice pentru intreaga saptamana si le si pui in aplicare inca de luni. Reusesti sa duci la. continuă pe Antena3

Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 30 martie 5 aprilie

Iata Horoscopul Astrocafe. ro pentru saptamana 30 martie 5 aprilie 2015. Berbec - Suntem intr-o continua schimbare, de la nastere si pana parasim aceasta lume. Doar ca, in ceea ce te priveste, in aceasta saptamana,.

MACRO NEWSLETTER 30 Martie 2015

Increderea mediului de afaceri din Germania a crescut peste asteptari in martie 2015, conform datelor de la institutul Ifo.

PROGNOZA METEO 30 martie: Cum va fi vremea luni

Luni, temperaturile se vor situa in jurul mediilor climatologice ale sfarsitului de martie, in intreaga tara.

Horoscop zilnic, 30 martie 2015: Capricornii nu dau atentie barfelor

Horoscop zilnic, 30 martie 2015. Taurii se plictisesc, luni, in compania persoanei iubite, nativii din zodia Leului isi urmaresc interesele, iar Capricornii incearca sa ramana imuni in fata sagetilor veninoase aruncate de colegi.

HOROSCOP 30 martie: Relaxare, distractie si evolutie in cariera pentru zodii

Horoscop 30 martie. Berbecii si capricornii au parte de momente de distractie si de relaxare, iar leii si pestii evolueaza in cariera. Afla ce au pregatit astrele pentru nativii fiecarei zodii.

Soarta lui Liviu Dragnea decisa pe 30 martie Un nou termen in procesulFrauda la referendum

Liviu Dragnea se va prezenta, din nou, in fata magistratilor pe 30 martie, in cadrul unui nou termen al procesului Frauda la referendum. La ultimul termen, Victor Ponta a fost si el prezent in fata magistratilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie in calitate de martor in procesul care vizeaza fraudarea referendumului din 2012. Dupa audierile de ICCJ, Ponta a declarat ca Dragnea nu a facut nimic singur si nu a facut nimic ilegal.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )