Libnet.ro
UNICEF

21:30

Un hotel din Poiana Brasov a fost cuprins de flacari. Incendiul a fost stins dupa sase ore

Antena3 Antena3,
Un hotel din Poiana Brasov a fost cuprins de flacari. Incendiul a fost stins dupa sase ore

Update 9. 06:Incendiula fost stins dupa circa sase ore de interventie a pompierilor, la fata locului fiind in continuare doua autospeciale care supravegheaza zona, in conditiile. continuă pe Antena3

Un hotel din Poiana Brasov a fost cuprins de flacari

Un incendiu violent s-a declansat in noaptea de marti spre miercuri la acoperisul unui hotelul din Poiana Brasov. in unitate nu erau turisti, pentru ca acesta este de mai multi ani in renovare,.

Incendiu de proportii la un hotel din Poiana Brasov. Pompierii s-au luptat mai bine de 6 ore cu flacarile violente

Incendiu de proportii la Hotelul Ciucas din Poiana Brasov. Acoperisul hotelului s-a facut scrum, desi pompierii s-au luptat mai bine de 6 ore cu flacarile violente. Pentru ca flacarile erau extrem de mari, .

Acoperisul hotelului Ciucas din Poiana Brasov a fost distrus intr-un incendiu. Hotelul apartine unui om de afaceri controversat

Un incendiu violent s-a produs in noaptea de marti spre miercuri la acoperisul hotelului Ciucas din Poiana Brasov, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Brasov, Ciprian Sfreja.

Acoperisul hotelului Ciucas din Poiana Brasov a fost distrus intr-un incendiu

Un incendiu violent s-a produs in noaptea de marti spre miercuri la acoperisul hotelului Ciucas din Poiana Brasov, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Brasov, Ciprian Sfreja.

Incendiu la un hotel aflat in renovare, din Poiana Brasov. La fata locului intervin sase autospeciale de stingere si o autoscara

Un incendiu a izbucnit, marti noapte, la un hotel aflat in renovare din statiunea Poiana Brasov, in unitatra hoteliera nefiind cazati turisti. La ora actuala, la fata locului intervin sase autospeciale de stingere si o autoscara.

Incendiu la un hotel aflat in renovare din Poiana Brasov. La fata locului au intervenit sase autospeciale de stingere si o autoscara

Un incendiu a izbucnit, marti noapte, la un hotel aflat in renovare din statiunea Poiana Brasov, in unitatea hoteliera nefiind cazati turisti. La fata locului au intervenit sase autospeciale de stingere si o autoscara.

Incendiu devastator in Londra. Un bloc de 30 de etaje a fost cuprins de flacari (VIDEO)

Londra trece iarasi prin clipe de cosmar! Un bloc turn a fost cuprins de flacari si arde neincetat de ore intregi. Mai grav este ca in imobilul transformat in torta, s-ar afla mai.

Incendiu devastator in Londra. Un bloc de 27 de etaje a fost cuprins de flacari (VIDEO)

UPDATE: Mai multe persoane si-au pierdut viata in urma incendiului care s-a produs la un bloc de 30 de etaje din capitala Marii Britanii. Londra trece iarasi prin clipe de cosmar! Un bloc turn a.

Aceasta tanara a fost prinsa in incendiul urias din Londra. A scris pe Twitter: Nu-mi pot parasi casa pentru ca voi muri din cauza fumului! Ce a urmat

O tanara care a fost prinsa in incendiul urias din Londra a scris pe contul sau de Twitter mai multe mesaje. Femeia, al carei cont Twitter este @rsrzy, a postat primul ei tweet in jurul orei.

Donald Trump, indurerat dupa ce liderul republicanilor din Congres a fost impuscat

Presedintele american Donald Trump a reactionat miercuri la scurt timp dupa ce liderul republicanilor din Congres a fost impuscat intr-un atac armat. Liderul de la Casa Alba a declarat ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2739 seconds )