Libnet.ro
UNICEF

22:30

Incendiu devastator in Londra. Un bloc de 27 de etaje a fost cuprins de flacari (VIDEO)

B1 B1,
Incendiu devastator in Londra. Un bloc de 27 de etaje a fost cuprins de flacari (VIDEO)

UPDATE: Mai multe persoane si-au pierdut viata in urma incendiului care s-a produs la un bloc de 30 de etaje din capitala Marii Britanii. Londra trece iarasi prin clipe de cosmar! Un bloc turn a. continuă pe B1

Incendiu devastator in Londra. Un bloc de 30 de etaje a fost cuprins de flacari (VIDEO)

Londra trece iarasi prin clipe de cosmar! Un bloc turn a fost cuprins de flacari si arde neincetat de ore intregi. Mai grav este ca in imobilul transformat in torta, s-ar afla mai.

Gestul incredibil al lui Jamie Oliver fata de victimele incendiului devastator din Londra

Anglia este greu incercata! Dupa atacurile teroriste de acum cateva saptamani, alte persoane isi pierd viata intr-un cumplit incendiu izbucnit la un turn cu 27 de etaje din Londra. Jamie Oliver a fost printre primele vedete care au dat o mana de ajutor victimelor si familiilor ramase fara locuinta.

Un hotel din Poiana Brasov a fost cuprins de flacari

Un incendiu violent s-a declansat in noaptea de marti spre miercuri la acoperisul unui hotelul din Poiana Brasov. in unitate nu erau turisti, pentru ca acesta este de mai multi ani in renovare,.

Un hotel din Poiana Brasov a fost cuprins de flacari. Incendiul a fost stins dupa sase ore

Update 9. 06:Incendiula fost stins dupa circa sase ore de interventie a pompierilor, la fata locului fiind in continuare doua autospeciale care supravegheaza zona, in conditiile.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )