Libnet.ro
UNICEF

07:30

Hoteluri de cinci stele, mai murdare decat cele de trei stele: ce au scos la iveala testele comparative facute in complexuri turistice de categorii diferite

Adevărul Adevărul,
Hoteluri de cinci stele, mai murdare decat cele de trei stele: ce au scos la iveala testele comparative facute in complexuri turistice de categorii diferite

Cei mai multi turisti presupun ca, cu cat o camera de hotel este mai scumpa, cu atat conditiile oferite sunt mai bune. Acesta nu este intotdeauna cazul, mai ales cand vine vorba de curatenie si de microbii care se gasesc in incapere. continuă pe Adevărul

Reprezentantii profesorilor vor ca salariul dascalilor debutanti sa fie cu 150% mai mare decat salariul minim

Federatia Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) cere ca, in viitoarea lege a salarizarii, salariul de baza al profesorului debutant sa fie cu 150% mai mare decat salariul minim pe economie. De asemenea, FSLI mai cere ca salariul invatatorului cu studii medii sa fie de 80% din cel al profesorului. Ministerul Muncii va elabora proiectul legii salarizarii unitare pana in data de 10 februarie.

Romania va primi un raport MCV mai bun decat Bulgaria

Romania va primi o evaluare mai buna decat Bulgaria in apropiatul raport al Comisiei Europene elaborat in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) privind progresele in reforma justitiei si combaterea coruptiei, a declarat sambata vicepremierul bulgar Ekaterina Zaharieva, potrivit site-ului Novinite. com.

A fost descoperit inca un mare numar prim. Are cu cinci milioane de cifre mai mult decat numarul anterior

Cel mai mare numar prim cunoscut a fost descoperit de un computer de la o universitate din Missouri, informeaza BBC. com.

Imaginea emotionanta a cangurului indoliat e mult mai sinistra decat ai crede

Este destul de putin probabil ca aceasta fotografie sa nu fi ajuns si la tine. infatiseaza trei canguri si a fost initial raspandita pe internet cu descrierea emotionanta potrivit careia cangurul de sex masculin si-ar fi luat ramas bun de la partenera sa care moare, iar puiul ei sta alaturi. Cu toate acestea, expertii faunei [].

Palatul Culturii din Tauti. Caminul cultural cu o capacitate mai mare decat numarul locuitorilor satului

In satul Tauti din comuna Metes se construieste cel mai mare camin cultural din Alba si probabil unul dintre cele mai mari din Romania. Cladirea ar fi trecut neobservata daca primarul nu ar fi recunoscut ca este o greseala si daca capacitatea nu ar fi depasit cu mult populatia satului. Poate fi denumit un veritabil Palat al Culturii Satesti avand in vedere dimensiunile foarte mari, total neadaptate nevoilor locale.

Ollie de la Sphero e un robotel mult mai distractiv decat BB8

De Sphero este posibil sa fi auzit de curand, odata cu jucaria BB8, inspirata de robotul din Star Wars. Totusi, BB nu a fost prima jucarie conectata de la ei. Ollie este un robot telecomandat cu potential si mai mare de distractie. il legi la smartphone prin Bluetooth si il controlezi prin cateva atingeri pe [].

Agalopol, Citi: Pentru straini, tranzactiile pe BVB sunt si de 11 ori mai scumpe decat in Varsovia

Reducerea comisioanelor de tranzactionare repezinta unul dintre cei mai importanti pasi pe care Bursa de Valori Bucuresti BVB) trebuie sa ii faca pentru imbunatatirea lichiditatii si atragerea investitorilor straini, se arata intr-un proiect pe care.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )