Libnet.ro
UNICEF

05:00

Palatul Culturii din Tauti. Caminul cultural cu o capacitate mai mare decat numarul locuitorilor satului

Adevărul Adevărul,
Palatul Culturii din Tauti. Caminul cultural cu o capacitate mai mare decat numarul locuitorilor satului

In satul Tauti din comuna Metes se construieste cel mai mare camin cultural din Alba si probabil unul dintre cele mai mari din Romania. Cladirea ar fi trecut neobservata daca primarul nu ar fi recunoscut ca este o greseala si daca capacitatea nu ar fi depasit cu mult populatia satului. Poate fi denumit un veritabil Palat al Culturii Satesti avand in vedere dimensiunile foarte mari, total neadaptate nevoilor locale. continuă pe Adevărul

Palatul Culturii Satesti din Alba. Camin cultural de 1.000 de locuri intr-un sat cu 600 de locuitori

In satul Tauti din comuna Metes se construieste cel mai mare camin cultural din Alba si probabil unul dintre cele mai mari din Romania. Cladirea ar fi trecut neobservata daca primarul nu ar fi recunoscut ca este o greseala si daca capacitatea nu ar fi depasit cu mult populatia satului. Poate fi denumit un veritabil Palat al Culturii Satesti avand in vedere dimensiunile foarte mari, total neadaptate nevoilor locale.

Palatul Culturii din Iasi se deschide dupa opt ani. Simbolul orasului va putea fi vizitat incepand cu luna aprilie

Lucrarile de reabilitare a Palatului Culturii din Iasi sunt pe finalul. Complexul muzeal va gazdui expozitii artistice incepand cu luna aprilie. Publicul larg va putea vizita din iunie patru muzee organizate in interiorul palatului.

Incendiu provocat in Palatul Justitiei din Strasbourg

Un individ ramas neidentificat a provocat un incendiu intr-o anexa a Palatului de Justitie din orasul francez Strasbourg, dar incidentul nu s-a soldat cu victime si nici cu daune materiale semnificative, .

Un barbat a provocat un incendiu in Palatul Justitiei din Strasbourg

Un barbat a provocat, vineri, un incendiu intr-o anexa a Palatului de Justitie din orasul francez Strasbourg, dar incidentul nu s-a soldat cu victime si nici cu daune materiale semnificative.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2211 seconds )