Libnet.ro
UNICEF

20:00

Palatul Culturii din Iasi se deschide dupa opt ani. Simbolul orasului va putea fi vizitat incepand cu luna aprilie

Adevărul Adevărul,
Palatul Culturii din Iasi se deschide dupa opt ani. Simbolul orasului va putea fi vizitat incepand cu luna aprilie

Lucrarile de reabilitare a Palatului Culturii din Iasi sunt pe finalul. Complexul muzeal va gazdui expozitii artistice incepand cu luna aprilie. Publicul larg va putea vizita din iunie patru muzee organizate in interiorul palatului. continuă pe Adevărul

Magistratii au decis suspendarea alegerilor la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi

Liga Studentilor din Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi a castigat, in instanta, suspendarea alegerilor pentru toate structurile de conducere ale acestei institutii de invatamant superior, informeaza Agerpres.

Incendiu provocat in Palatul Justitiei din Strasbourg

Un individ ramas neidentificat a provocat un incendiu intr-o anexa a Palatului de Justitie din orasul francez Strasbourg, dar incidentul nu s-a soldat cu victime si nici cu daune materiale semnificative, .

Un barbat a provocat un incendiu in Palatul Justitiei din Strasbourg

Un barbat a provocat, vineri, un incendiu intr-o anexa a Palatului de Justitie din orasul francez Strasbourg, dar incidentul nu s-a soldat cu victime si nici cu daune materiale semnificative.

Inflatie pozitiva in Grecia in decembrie, dupa trei ani de prabusire a preturilor

Grecia a revenit in decembrie la inflatie pozitiva, de 0,4%, punand capat declinului preturilor inregistrat in aproape trei ani de criza economica si politica, potrivit datelor Autoritatii elene pentru Statistica, calculate conform standardelor europene, transmite Bloomberg.

Gary si Danielle Lineker au divortat dupa sase ani de casatorie

Capat de drum pentru inca o poveste de iubire. Fostul jucator de fotbal Gary Lineker s-a despartit de cea de-a doua sotie, Danielle, dupa doar sase ani. Cei doi s-au casatorit in Italia, in luna septembrie 2009.

Actorii din Friends se reunesc dupa 12 ani VIDEO

Protagonistii serialului-fenomen Prietenii tai/ Friends se reunesc, prima data dupa 12 ani, pentru a inregistra un episod special ce reprezinta un tribut adus regizorului James Burrows.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )