Libnet.ro
UNICEF

06:00

HTC Desire 816, un phablet mainstream la MWC 2014

Playtech Playtech,
HTC Desire 816, un phablet mainstream la MWC 2014

HTC Desire 816 este denumirea celui mai nou smartphone/phablet lansat de HTC in cadrul MWC 2014. Ca multi alti producatori, HTC vine cu noi modele pentru segmentul de mainstream, iar acestea sunt in mare parte dispozitive cu o diagonala generoasa a ecranului si cu o configuratie medie, insa destul de puternica pentru a satisface majoritatea cerintelor utilizatorilor. Display-ul este unul 720p, 1280720 pixeli, de 5,5 inci, si este dotat cu un procesor Snapdragon 400, cu 4 nuclee la 1,6 GHz. continuă pe Playtech

ZTE GrandMemo II, un nou phablet la MWC 2014

ZTE are la stand un phablet destul de interesant, si anume ZTE GrandMemo II. Chiar daca nu este cel mai performant dispozitiv de acest gen, el vine cu o configuratie bazata pe un procesor Qualcomm Snapdragon 400, o camera foto de 13 megapixeli si o camera frontala de 5 megapixeli pentru conversatii pe Skype in FullHD, 2 GB memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare. Acumulatorul este de 3200 mAh, iar ecranul are o diagonala de 6 inci. Dispozitivul [].

Video Hands-on ASUS Zenfone, de la MWC 2014

ASUS este prezent la MWC cu noua serie de smartphone-uri Zenfone, cu diagonale de 4, 5 si 6 inci. Sa vedem cateva detalii, in acest Hands-on ASUS Zenfone. ASUS Zenfone este un produs care incearca sa acopere mai multe categorii de utilizatori, fiind disponibil in configuratii diferite si in trei variante de dimensiuni ale display-ului. Toate dispozitivele vin preinstalate cu aproape cel mai nou sistem de operare, Android 4. 3, si vor primi in curand update-ul la Android 4. 4 KitKat. Diferentele [].

Smartphone-uri ASUS Zenfone 4, 5, 6, la MWC 2014

ASUS a venit cu o serie noua de smartphone-uri la MWC 2014, si anume Zenfone in trei variante de diagonala. ASUS Zefone este un produs interesant, bine construit, care vine in trei variante de diagonala, 4,5 si 6 inci. Toate dispozitivele vin preinstalate cu Android 4. 3 si vor putea fi upgradate la Android 4. 4 KitKat, si dispun de noua interfata Zen UI. Aceasta se prezinta mai curat, utilizand acel flat design dupa care alearga mai nou toti producatorii de dispozitive [].

ASUS a adus PadFone Mini la MWC 2014

ASUS PadFone Mini este unul din produsele interesante ale producatorului, pe care l-am vazut la MWC in cursul zilei de astazi. Este interesanta combinatia de smartphone cu tableta, practic un smartphone si un ecran cu un acumulator dedicat, in care e introdus primul pentru a beneficia de o diagonala mai mare. Pentru modelul de 5 inci si tableta de 10 inci, optiunea pare destul de atractiva - primul are o baterie care il sustine o zi intreaga, iar kitul de [].

Intel isi desfasoara fortele la MWC 2014

Intel are o desfasurare de forte destul de mare la WMC 2014, prezinta o mare parte din produsele sale adresate unui segment destul de larg de consumatori. Nici unul din dispozitivele afisate la standul Intel la MWC 2014 nu are specificatii, asta pentru ca este promovata tehnologia cu care sunt echipate acestea. Multe din dispozitive sunt deja in magazine, altele sunt prezente doar in varianta demo si au un design destul de interesant si specificatii performante. Am ramas destul de [].

Nestwork, un gadget care te ajuta sa nu te pierzi MWC 2014

Nestwork este numele unui gadget care iti monitorizeaza locatia si poate trimite un semnal SOS atunci cand este nevoie. Gadget-ul consista dintr-o unitate de mici dimensiuni, ce dispune de un GPS activ in mod continuu, si o conexiune la internet. Conexiunea se realizeaza cu ajutorul unui microSIM de la oricare operator, iar consumul de date este foarte mic, aproximativ 50 MB/lunar. Dispozitivul are si o bratara de silicon cu un buton, care, odata apasat, poate emite semnalul SOS catre centrala.

Samsung Gear Fit: Video Hands-on la MWC 2014

Samsung Gear Fit este probabil unul dintre cele mai interesante dispozitive purtabile din ultima vreme. A fost foarte tentant sa realizam unHands-on Samsung Gear Fit, se intelege :). Samsung Gear Fit este, cred, cel mai bine gandit dispozitiv purtabil pe care producatorii l-au lansat in ultima vreme. Gear Fitmerge pe ideea lui FitBit sau a altor bratari sportive si incearca sa ofere ceva mai multe functii, dar fara sa exagereze in acest sens. Display-ul este unul mai mic ca dimensiune, [].

Samsung Gear Fit: Video Hands-on de la MWC 2014

Samsung Gear Fit este probabil unul dintre cele mai interesante dispozitive purtabile din ultima vreme. A fost foarte tentant sa realizam unHands-on Samsung Gear Fit, se intelege :). Samsung Gear Fit este, cred, cel mai bine gandit dispozitiv purtabil pe care producatorii l-au lansat in ultima vreme. Gear Fitmerge pe ideea lui FitBit sau a altor bratari sportive si incearca sa ofere ceva mai multe functii, dar fara sa exagereze in acest sens. Display-ul este unul mai mic ca dimensiune, [].

VIDEO MWC 2014 - LG G Pro 2 este rival serios pentru Samsung Galaxy Note 3

Pentru a avea o gama completa cu aceeasi linie de design, LG a lansat si LG G Pro 2, pe care l-a prezentat la standul sau de la MWC 2014. Odata cu LG G Pro 2, cealalta companie sud-coreeana propune un rival pentru Samsung Galaxy Note 3.

VIDEO MWC 2014 Jolla - ce ar fi putut deveni Nokia. Telefonul cu poate cel mai frumos sistem de operare - Sailfish OS

Jolla este o companie finlandeza care pastreaza ramasitele echipei Nokia care a lucrat la sistemele de operare anterioare Windows Phone. Pastrand cumva liniile de design ale acelor sisteme de operare, Jolla a lansat primul telefon cu Sailfish OS, iar acesta a fost si la MWC 2014.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )