Libnet.ro
UNICEF

23:00

HTC pastreaza ce este mai bun pentru final: Va lansa One M9 Plus in lunile urmatoare

Playtech Playtech,
HTC pastreaza ce este mai bun pentru final: Va lansa One M9 Plus in lunile urmatoare

Daca zvonurile se adeveresc, HTC One M9 Plus va fi cel mai performant telefon din gama producatorului taiwanez. Ce specificatii va avea acesta. Nu a fost nevoie sa treaca foarte mult timp de la lansarea lui HTC One M9 pentru ca noi zvonuri sa iasa la suprafata. De data aceasta, este vorba despre modelul One []. continuă pe Playtech

Utile: Ce alimente sanatoase si delicioase poti consuma in timpul postului; 5 motive pentru care sexul este mai bun la 40 de ani decat la 20; Crezi ca esti mintit? Foloseste aceste trei metode ale unui agent FBI pentru a afla adevarul

Cele 5 calitati feminine care cuceresc orice barbat. Daca nu ti-ai gasit deja jumatatea inseamna ca, poate, ar trebui sa te analizezi mai bine. Sau sa citesti acest articol! Iata care sunt cele mai atragatoare calitati pe care barbatul modern le doreste la femeia de langa el. Cum sa-ti intinzi parul fara placa. Daca ai parul cret si vrei sa experimentezi cu coafuri ce presupun un par drept, dar nu vrei sa investesti inca de la inceput intr-o placa, exista totusi o solutie - iti poti indrepta parul cu ajutorul agrafelor.

Interviu cu ambasadorul Coreii de Sud: in relatia cu Romania, ce este mai bun abia acum urmeaza

La sfarsitul acestei luni, se implinesc 25 de ani de cand Coreea de Sud si Romania au relatii bilaterale. Ambasadorul Park Hyo-Sung explica, intr-un interviu acordat Romaniei libere, cum a evoluat legatura dintre cele doua tari si cat de departe ar putea fi dusa, in conditiile in care intre Seul si Bucuresti functioneaza de ceva timp si un Parteneriat Strategic.

Primarii vor salarii mai mari pentru a fi feriti de tentatii

Primarii din PSD cer Guvernului salarii mai mari pentru a fi feriti de tentatii, precum si modificarea Codului de Procedura Penala. Alesii sunt nemultumiti ca procurorii pot retine preventiv suspectii.

HTC One M9 - trebuia sa fie cel mai bun, dar e o dezamagire pe linie

HTC One M9 e un smartphone prezentat la Targul de Tehnologie MWC 2015 de la Barcelona. El a ajuns deja la jurnalistii din strainatate, iar acestia l-au testat. Concluzia e ca HTC One M9 e o dezamagire fata de anii trecuti.

Simona Halep: Am castigat cel mai important titlu al carierei fara sa joc tenisul meu cel mai bun. Asta imi da sperante ca voi castiga un Slam

Simona Halep spune ca pleaca cu incredere sporita de la Indian Wells si ca titlul castigat in California fara sa joace cel mai bun tenis ii da sperante ca va putea sa se impuna si intr-un turneu de Grand Slam. Despre primul Slam spune ca este obiectivul pe termen lung al carierei.

Simona Halep: Am castigat cel mai important titlu al carierei fara sa joc tenisul meu cel mai bun. Asta imi da sperante ca voi castiga un Slam

Simona Halep spune ca pleaca cu incredere sporita de la Indian Wells si ca titlul castigat in California fara sa joace cel mai bun tenis ii da sperante ca va putea sa se impuna si intr-un turneu de Grand Slam. Despre primul Slam spune ca este obiectivul pe termen lung al carierei.

Subiectele zilei: PSD pregateste din nou martea neagra. Ponta vrea sa opereze Codul Penal; Cel mai bun sistem de invatamant din lume scoate materiile clasice din programa; Teroristii de la Revolutie, prostie crasa sau diversiune?

Putin va porni cel de-al treilea razboi mondial. Lech Walesa, liderul miscarii sindicale poloneze care a luptat impotriva comunismului si a Razboiului Rece, a declarat public ca Vladimir Putin este pe cale de a porni Cel De Al Treilea Razboi Mondial. Medicamente ieftine, acelasi efect ca cele scumpe promovate de farmacii. Care sunt si cat costa. Fiecare medicament scump de pe piata are si o alternativa mai ieftina, care are exact acelasi efect, subliniaza reprezentantii producatorilor de medicamente.

Leul se intareste fata de euro si ajunge la cel mai bun curs din ultimele sapte saptamani

Leul s-a intarit fata euro pe parcursul primei jumatati a sesiunii de marti, continuand trendul inceput luni, astfel ca referinta anuntata de Banca Nationala a Romaniei BNR) a scazut cu 2,85 bani la 4,4045 unitati/euro, cel mai redus nivel din.

Iohannis, la bilantul MAI: Pledez pentru conditii salariale si de munca decente pentru oamenii legii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la bilantul MAI, ca va pleda pentru conditii salariale si de munca decente pentru angajatii acestui sistem, aratand ca intelege constrangerile cu care se confrunta oamenii care servesc legea, transmite.

Francofonia poate fi moderna si interesanta, mai ales pentru tineri

Reporter: Cum apreciati rolul Romaniei in Organizatia Internationala a Francofoniei OIF)? Chantal Moreno: Romania a avut dintotdeauna un rol special, pentru ca s-a implicat mult in organizatia noastra. Autoritatile de la Bucuresti au cerut sa organizeze o conferinta la nivel inalt a francofoniei si evenimentul din 2006 a fost un adevarat succes.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )