Libnet.ro
UNICEF

01:05

Huawei a vandut peste 100 de milioane de smartphone-uri in 2015

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Huawei a vandut peste 100 de milioane de smartphone-uri in 2015

Huawei Technologies a devenit in 2015 al treilea producator mondial de smartphone-uri, indeplinindu-si astfel obiectivul de a vinde 100 de milioane de telefoane mobile inteligente pana la finele anului, transmite Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Cele mai bune smartphone-uri din 2015

Daca iti doresti sa cumperi, de Craciun, un nou telefon mobil inteligent, poate te va ajuta urmatorul clasament in a lua cea mai buna decizie. Iata cele mai bune smartphone-uri din 2015.

Ministrul Finantelor, venit de peste 100.000 de lei, doar din chirii

Ministrul Finantelor, Anca Paliu Dragu, are trei apartamente si trei case in Bucuresti, peste 400. 000 lei in conturi si doua autoturisme, pe care le detine impreuna cu sotul ei. Mai mult, ea are un venit de peste 100. 000 de lei, proveniti din chirii.

Peste 100 de militanti kurzi au fost ucisi in ultimele zile intr-o vasta operatiune anti-PKK

Peste 100 de presupusi militanti ai Partidului Muncitorilor din Kurdistan PKK) au fost ucisi in cursul ultimelor cinci zile in cadrul unei operatiuni militare de amploare care continua in sud-estul dominant kurd al Turciei, relateaza AFP.

VIDEO YouTube lanseaza pentru smartphone-uri povesti interactive la 360 de grade

Google a anuntat lansarea Spotlight Stories, aducand un nou format de video interactive pentru o serie de dispozitive cu Android. Cu ocazia sarbatorilor, YouTube lanseaza Special Delivery, o poveste animata interactiva in care misti telefonul pentru a vedea diverse actiuni ale povestii pe care o poti vedea la 360 de grade.

Carrefour a cumparat Billa. Pretul: aproape 100 de milioane de euro

Carrefour a semnat in noaptea de luni spre marti la Bucuresti achizitia Billa Romania in cadrul unei tranzactii de aproximativ 96 - 97 milioane de euro, informeaza publicatia mirsanu. ro. Carrefour preia asttfel 100% din actiunile Billa Romania, compania care gestioneaza afacerea de retail, respectiv 100% din actiunile Billa Invest Construct, firma prin care sunt detinute active imobiliare, terenuri pe care au fost ridicate magazinele din retea. Grupul francez a confirmat ulterior printr-un comunicat tranzactia.

Bilantul a doua luni de operatiune Cristal: ANAF a dat amenzi de peste cinci milioane de euro si a suspendat 250 de firme

La doua luni de la declansarea Operatiunii CRISTAL, ANAF a verifcat aproape 4000 de contribuabili, a dat peste 4. 300 de amenzi in valoare de peste 24 milioane de lei circa 5,3 milioane euro), sia consfiscat bunuri de aproape 15 milioane de lei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )