Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ialomita: Doi morti in urma unui accident rutier petrecut din cauza unei depasiri

B1 B1,
Ialomita: Doi morti in urma unui accident rutier petrecut din cauza unei depasiri

Doua persoane si-au pierdut viata, sambata, intr-un accident petrecut pe o sosea din judetul Ialomita, dupa ce o soferita care a incercat sa faca o depasire a pierdut controlul volanului, iar masina. continuă pe B1

Doi morti in urma unui accident rutier petrecut pe o sosea din Ialomita din cauza unei depasiri

Doua persoane si-au pierdut viata, sambata, intr-un accident petrecut pe o sosea din judetul Ialomita, dupa e o soferita care a incercat sa faca o depasire a pierdut controlul volanului, iar masina s-a rasturnat.

Patru morti si un ranit intr-un accident rutier din Caras-Severin. Soferul unei masini a adormit la volan

Patru persoane au murit iar una a fost ranita in timpul unui accident petrecut intre un autoturism si un TIR pe drumul ce leaga orasul Caransebes de Orsova. Soferul autoturismului a adormit la volan si a intrat pe contrasens, cei patru ocupanti ai masinii pierzandu-si viata iar un ocupant al TIR-ului fiind ranit.

Doi morti, in urma inundatiilor din Bulgaria

Doua persoane au murit, in centrul Bulgariei, din cauza inundatiilor provocate de ploile abundente din ultimele zile, informeaza Mediafax.

Doi morti dupa inundatiile care au lovit judetul Valcea. Rudele uneia dintre victime se plang ca interventia autoritatilor a lasat de dorit

Unul dintre barbati, un batran de 71 de ani din comuna Stroesti, a fost dat disparut in urma cu patru zile. Acesta a fost gasit in aceasta dimineata, in albia raului Cerna, la sapte kilometri distanta, in localitatea vecina.

Accident rutier pe DN 2H, la iesirea din Radauti: Trei persoane au fost ranite

Un autovehicul a lovit din spate un alt autoturism, vineri, pe DN2H, la iesirea dinRadauti spre Galanesti, in accident fiind ranite trei persoane, scrie Mediafax. Incidentul a avut loc cand o.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )