Libnet.ro
UNICEF

17:00

Accident rutier pe DN 2H, la iesirea din Radauti: Trei persoane au fost ranite

B1 B1,
Accident rutier pe DN 2H, la iesirea din Radauti: Trei persoane au fost ranite

Un autovehicul a lovit din spate un alt autoturism, vineri, pe DN2H, la iesirea dinRadauti spre Galanesti, in accident fiind ranite trei persoane, scrie Mediafax. Incidentul a avut loc cand o. continuă pe B1

Accident la Pata Rat: un camion s-a rasturnat peste trei persoane

Un camion s-a rasturnat peste trei persoane la groapa de gunoi Pata Rat . Pompierii clujeni intervin cu doua autospeciale de descarcerare.

Cluj: Un camion s-a rasturnat la groapa de gunoi Pata Rat, ranind trei persoane

Trei persoane au fost ranite, miercuri seara, dupa ce un camion s-a rasturnat peste ele langa groapa de gunoi de la Pata Rat dinCluj-Napoca. La fata locului au intervenit doua echipaje de descarcerare,.

Omniasig VIG anunta ca a platit despagubiri de peste 170.000 de lei in urma ploilor si inundatiilor din ultimele trei luni

Omniasig VIG a anuntat joi ca a platit despagubiri de peste 170. 000 de lei atat persoanelor fizice cat si juridice, din cele mai afectate judete din Romania ca urmare a fenomenelor atmosferice din ultimele trei luni. La nivel national, asiguratorul a primit aproape 500 solicitari de despagubire pana in acest moment si estimeaza ca va plati in jur de 3 milioane de lei pentru daunele avizate. Anuntul vine in contextul in care mai multi angajati Omniasig sunt in prezent urmariti penal si alti 300 de angajati sunt cercetati penal pentru ca ar fi falsificat asigurari facultative pentru locuinte.

Patru morti si un ranit intr-un accident rutier din Caras-Severin. Soferul unei masini a adormit la volan

Patru persoane au murit iar una a fost ranita in timpul unui accident petrecut intre un autoturism si un TIR pe drumul ce leaga orasul Caransebes de Orsova. Soferul autoturismului a adormit la volan si a intrat pe contrasens, cei patru ocupanti ai masinii pierzandu-si viata iar un ocupant al TIR-ului fiind ranit.

Ambulanta avariata in urma unui accident rutier

Pe DN 1C, in localitatea Lapusel, a avut loc recent un eveniment rutier cauzat de un sofer neatent. Un baimarean de 57 de ani aflat la volan nu a pastrat distanta de siguranta si a intrat in coliziune cu masina din fata pe care a proiectat-o intr-o ambulanta oprita pentru a acorda prioritate de trecere pietonilor angajati in traversarea regulamentara a drumului.

Dan Voiculescu, la iesirea din sedul DNA: Nu mi-e frica de inchisoare. N-am inteles de ce trebuie sa fiu condamnat pana in decembrie

Dan Voiculescu spune ca nu-i este frica de inchisoare si ca si-a stricat concediul din cauza controlului judiciar. Mai mult, Presedintele fondator al PC a spus ca nu el a contestat decizia procurorilor privind controlul judiciar.

Criza din Ucraina: 14 persoane, dintre care 10 soldati ucraineni, au murit intr-o ambuscada in estul tarii

Paisprezece persoane, printre care cel putin 10 soldati ucraineni, au murit in noaptea de joi spre vineri in luptele dintre fortele ucrainene si separatisti la Sahtarsk, in estul Ucrainei, au declarat surse pentru AFP.

Actiunile Electrica, la nivelul maxim din ultimele trei saptamani

Actiunile Electrica au incheiat sedinta bursiera de ieri la maximul ultimelor trei saptamani, intr-o piata care a inversat in a partea a doua a zilei traiectoria descendenta de pana atunci si cu o lichiditate apropiata de media zilelor precedente, potrivit Mediafax.

Serena Williams, prima explicatie pentru comportamentul bizar de la Wimbledon: Nu am putut sa ma ridic din pat trei zile

Pe doi iulie, Serena Williams era nevoita sa abandoneze de la Wimbledon proba de dublu), dupa ce a avut un comportament ciudat pe teren nu a putut juca sau servi, dand senzatia ca se afla sub influenta bauturilor alcoolice). La cateva saptamani distanta, jucatoarea din SUA a vorbit pentru prima data despre acel incident. Imi era foarte, foarte rau. Nu am putut sa ma ridic din pat timp de trei zile, a precizat liderul clasamentului WTA.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2841 seconds )