Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ialomita sub asediul Codului Rosu de viscol. Doua localitati izolate din cauza iernii

Adevărul Adevărul,
Ialomita sub asediul Codului Rosu de viscol. Doua localitati izolate din cauza iernii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis pentru judetul Ialomita in cursul zilei de miercuri avertizare de Cod Rosu de viscol. La momentul instituirii acestei alerte doua localitati ialomitene erau izolate. Este vorba despre comunele Traian si Grindu. continuă pe Adevărul

Ialomita sub asediul codului rosu de viscol. Doua localitati, izolate din cauza iernii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis pentru judetul Ialomita in cursul zilei de miercuri avertizare de cod rosu de viscol. La momentul instituirii acestei alerte doua localitati ialomitene erau izolate. Este vorba despre comunele Traian si Grindu.

VIDEO. Cum se relaxeaza Ponta in ziua CODULUI ROSU de viscol. ...

Premierul Victor Ponta a mers, duminica, sa joace baschet alaturi de pierteni. Chiar in timpul meciului, meteorologii au emis cod rosu de viscol pentru trei judete, potrivit B1 TV. Citeste si: COD ROSU in trei judete: Buzau, Vrancea si Braila. Zeci de drumuri nationale, inchise din cauza viscolului Jurnalitsii au suprins imagini cu Ponta cand iesea de la sala de sport. Ca in fiecare final de saptamana si in pofida vremii de afara, prim-ministrul si-a chemat prietenii la o sala de sport din .

Cele patru drumuri nationale din zona de sud a judetului Vrancea, iNCHISE dupa instituirea Codului Rosu de viscol

Cele patru drumuri nationale din zona de sud a judetului Vrancea au fost inchise, ca urmare a emiterii Codului Rosu de viscol si ninsori. Masura de inchidere a drumurilor a fost luata in cadrul Comitetului.

Capitala si noua judete, sub cod galben de viscol: Alte opt judete raman sub cod portocaliu (FOTO)

Meteorologii au restrans, duminica seara, avertizarea cod portocaliu de viscol pentru opt judete, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Astfel, sub incidenta codului portocaliu se vor afla in co.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )