Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ianis Hagi, incantat: Ce mesaj a postat dupa ultimul meci si ce nota a primit din partea presei

Adevărul Adevărul,
Ianis Hagi, incantat: Ce mesaj a postat dupa ultimul meci si ce nota a primit din partea presei

Fara realizari concrete la Rangers de foarte mult timp, mijlocasul de 22 de ani a jucat 28 de minute, sambata, in campionat si a profitat din plin de sansa primita din partea antrenorului Steven Gerrard. continuă pe Adevărul

Ianis Hagi, facut praf de un fost fotbalist: Scuze, Giga, asta-i realitatea. Trezeste-te

Marcel Puscas a postat pe pagina sa de socializare un mesaj dur la adresa lui Ianis Hagi. Acesta sustine ca asteptarile patronului de la FC viitorul, Gica Hagi, de la fiul sau, nu sunt realiste. Ianis Hagi, facut praf de un expert Totodata, fostul fotbalist este de parere ca fiul lui Gica Hagi nu ar .

Ianis Hagi chiar nu mai e bagat in seama la Rangers. Ce s-a intamplat aseara in Scotia

Ieri, in Scotia, a avut loc unul din cele mai importante meciuri pentru echipa lui Ianis Hagi, Glasgow Rangers. Ieri s-a jucat Sferturile Cupei Ligii Scotiene. Glasgow Rangers ajucat impotriva celor de la Livingston. Din pacate, Glasgow a suferit o infrangere pentru prima data in 27 de meciuri, seara trecuta. Glasgow Rangers pierde, dupa 27 .

Ianis Hagi a dat lovitura in seara asta. Soarta ii surade, din nou: A redus la tacere toti haterii!

Soarele se pare ca nu vrea sa plece din calea lui Ianis Hagi. Celebrul sportiv a dat din nou lovitura. Romanul a fost din nou in centrul atentiei. Cum a reusti sa fure tanarul toate privirile? Ianis Hagi a dat din nou lovitura. Sportivul a furat toate privirile Mijlocasul in varsta de doar 22 de .

Ianis Hagi, corigent in Scotia! Statistici groaznice pentru mijlocasul roman

Dupa un inceput de sezon in care devenise om de baza in echipa de start a lui Glasgow Rangers, internationalul roman a pierdut contactul cu primul unsprezece, iar cifrele sale nu arata deloc bine.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )