Libnet.ro
UNICEF

15:30

Iasi: Un copil de doi ani se afla in stare critica, dupa ce a cazut intr-un put adanc de trei metri

B1 B1,
Iasi: Un copil de doi ani se afla in stare critica, dupa ce a cazut intr-un put adanc de trei metri

Un copil de doi ani a cazut, miercuri dimineata, intr-un put adanc de trei metri, intr-o comuna din Iasi, fiind transportat la spital in stare critica, scrie Mediafax. Baiatul a cazut intr-un put cu. continuă pe B1

Copil de doi ani din Iasi, in stare grava dupa ce a cazut intr-o fantana

Un copil in varsta de doi ani din satul Todirel, comuna Barnova, se afa in stare grava dupa ce a cazut in aceasta dimineata, 28 mai, intr-o fantana.

UPDATE Un copil de doi ani din Iasi a murit dupa ce a cazut in fantana din spatele casei

Un copil in varsta de doi ani din satul Todirel, comuna Barnova, a murit dupa ce a cazut in fantana din spatele casei in aceasta dimineata, 28 mai.

Iasi: un copil de doi ani a cazut intr-un put

Un copil in varsta de doi ani dintr-o comuna ieseana se afla in stare critica, la spital, dupa ce a cazut, miercuri dimineata, intr-un put adanc de trei metri .

IT-ul, El Dorado pentru piata muncii la Iasi. Angajari masive in urmatorii doi ani anuntate de o companie importanta

Domeniul IT ramane gura de oxigen pentru piata muncii din capitala Moldovei. Oficialii uneia dintre cele mai importante companii din domeniu cu sucursala la Iasi anunta ca au drept target 200 de noi angajati in urmatorii doi ani.

Cesare Prandelli si-a prelungit contractul. inca doi ani pe banca Italiei

Selectionerul Cesare Prandelli a semnat luni o prelungire a intelegerii cu federatia italiana si va mai ramane inca cel putin doi ani pe bancasquadrei azzurra.

Centrul de Dezvoltare NESS de la Iasi va crea 200 de noi locuri de munca in urmatorii doi ani

Responsabilii companiei Ness Romania, parte a Ness Technologies, unul dintre cei mai importanti furnizori globali de servicii IT, au anuntat marti, 27 mai 2014, ca intentioneaza sa-si extinda activitatea la Iasi, prin crearea a 200 de noi de locuri de munca in perioada 2014 - 2016, acestea urmand sa se adauge celor 122 de specialisti care lucreaza in acest moment in Centrul de Dezvoltare NESS de la Iasi.

Oficial: Reghecampf a semnat pe doi ani cu Al Hilal

Laurentiu Reghecampf este noul antrenor al echipeiAl Hilal, dupa cum a anuntat clubul saudit pe pagina oficiala de Twitter.

Un manager de peste 40 de ani are nevoie de doi ani ca sa-si gaseasca un job

Peste 90% dintre managerii care au crescut odata cu firma sunt afectati de desegmentare profesionala, adica isi pierd locul de munca dintr-o functie de conducere si ulterior reusesc sa se angajeze foarte greu, in chiar doi ani, pe functii inferioare, a.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )