Libnet.ro
UNICEF

13:00

Copil de doi ani din Iasi, in stare grava dupa ce a cazut intr-o fantana

Adevărul Adevărul,
Copil de doi ani din Iasi, in stare grava dupa ce a cazut intr-o fantana

Un copil in varsta de doi ani din satul Todirel, comuna Barnova, se afa in stare grava dupa ce a cazut in aceasta dimineata, 28 mai, intr-o fantana. continuă pe Adevărul

UPDATE Un copil de doi ani din Iasi a murit dupa ce a cazut in fantana din spatele casei

Un copil in varsta de doi ani din satul Todirel, comuna Barnova, a murit dupa ce a cazut in fantana din spatele casei in aceasta dimineata, 28 mai.

A treia victima a accidentului cu doi morti de pe DN7 e in stare grava. A fost trimisa cu un elicopter la Timisoara

A treia victima a accidentului rutier in care si-au pierdut viata doi militari din Arad se afla in stare grava. Astazi, tanarul ranit a fost preluat de un elicopter SMURD si transferat de la Spitalul Judetean din Deva la o clinica din Timisoara.

Iasi: Un copil de doi ani se afla in stare critica, dupa ce a cazut intr-un put adanc de trei metri

Un copil de doi ani a cazut, miercuri dimineata, intr-un put adanc de trei metri, intr-o comuna din Iasi, fiind transportat la spital in stare critica, scrie Mediafax. Baiatul a cazut intr-un put cu.

Iasi: un copil de doi ani a cazut intr-un put

Un copil in varsta de doi ani dintr-o comuna ieseana se afla in stare critica, la spital, dupa ce a cazut, miercuri dimineata, intr-un put adanc de trei metri .

O romanca a fost gasita in stare grava la periferia Romei. Femeia a fost injunghiata de mai multe ori

O romanca din Italia a ajuns la spital in stare grava dupa ce a fost injunghiata de mai multe ori si abandonata la periferia Romei. Femeia are in jur de 30 de ani, dar nu i se stie identitatea si nu avea.

Bataie pe viata si pe moarte intre doi tineri de la o fata. Unul dintre acestia a ajuns in stare grava la spital dupa ce a fost injunghiat de rival

Doi tineri din judetul Botosani s-au incaierat din cauza geloziei. Cei doi iubesc aceasi fata si au decis sa transeze conflictul odata pentru totdeauna. Unul dintre acestia se zbate intre viata si moarte la spital. Rivalul sau l-a injunghit in piept.

IT-ul, El Dorado pentru piata muncii la Iasi. Angajari masive in urmatorii doi ani anuntate de o companie importanta

Domeniul IT ramane gura de oxigen pentru piata muncii din capitala Moldovei. Oficialii uneia dintre cele mai importante companii din domeniu cu sucursala la Iasi anunta ca au drept target 200 de noi angajati in urmatorii doi ani.

Vrancea: Copil de 7 ani, in coma la spital dupa ce a fost lovit de un camion MApN

Un copil de 7 ani din localitatea Golesti, judetul Vrancea, a fost transportat in coma la spital, marti dupa-amiaza, dupa ce a fost lovit de un camion al MApN, in timp ce mergea cu bicicleta. Accidentul s-a.

Cesare Prandelli si-a prelungit contractul. inca doi ani pe banca Italiei

Selectionerul Cesare Prandelli a semnat luni o prelungire a intelegerii cu federatia italiana si va mai ramane inca cel putin doi ani pe bancasquadrei azzurra.

Un copil de 7 ani se zbate intre viata si moarte dupa ce a fost lovit la Golesti de un camion al Armatei

Un copil care circula cu bicicleta a fost lovit de un camion al Armatei si a ajuns in stare foarte grava la spital. Medicii depun eforturi pentru a-l stabiliza si a-i salva viata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )