Libnet.ro
UNICEF

01:06

Iasi: Un student a ajuns in stare grava la spital dupa ce a luat 16 pastile de Paracetamol

B1 B1,
Iasi: Un student a ajuns in stare grava la spital dupa ce a luat 16 pastile de Paracetamol

Un student de 19 ani, din Iasi, a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a incercat sa-si trateze singur o viroza respiratorie, luand nu mai putin de 16 pastile de Paracetamol, informeaza B1 TV. Baiatul a fo. continuă pe B1

O femeie de 26 de ani a murit, iar copilul sau in varsta de 7 ani a ajuns in stare grava la spital. Cum s-a petrecut tragedia

O femeie de 26 de ani a murit, iar copilul sau in varsta de 7 ani a ajuns in stare grava la spital, dupa ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon, in locuinta lor din localitatea buzoiana Caltuna.

VIDEO O tanara de 26 de ani a murit intoxicata cu monoxid de carbon, la o luna dupa nunta. Fetita ei se afla in stare grava la spital

Tragedie fara margini, intr-o localitate din Buzau. La o luna dupa ce a imbracat rochia de mireasa, o tanara de 26 de ani a murit intoxicata cu monoxid de carbon, iar fetita ei a ajuns la spital in stare grava. Nenorocirea a fost descoperita de vecini, pe care i-a alarmat sotul tinerei, plecat dupa nunta in Franta, la munca.

Student internat in stare grava dupa ce a luat 16 pastile pentru a-si trata o viroza

Un student de 19 ani, din Iasi, a fost internat in stare grava la spital, dupa ce a incercat sa-si trateze singur o viroza respiratorie luand nu mai putin de 16 pastile de paracetamol. Elicopterul SMURD.

ULTIMA ORA. Artistul Laurentiu Duta, in stare GRAVA la spital! VESTEA SOC A ZILEI, dupa ce a facut HEMORAGIE INTERNA!

Laurentiu Duta,membru al trupei 3 Sud Est, a fost dus de urgenta la Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti, dupa ce i s-a intamplat ceva de neimaginat! S-a ranit inghitind, accidental, o bucata.

Tanar de 19 ani, in stare grava dupa ce s-a tratat singur cu 16 pastile de paracetamol

Un tanar in varsta de 19 ani, este in stare grava si a fost transportat cu elicopterul SMURD, de la Spitalul din Iasi, la Spitalul Fundeni din Bucuresti, dupa ce s-a tratat singur pentru o viroza si a inghitit 16 pastile de paracetamol.

Caz halucinant la Botosani! Un barbat s-a aruncat de la etaj, dupa ce a fost inchis in casa de familie sa nu mai bea

Un barbat din Botosani a ajuns in stare grava la spital dupa ce s-a aruncat de la etaj, suparat pe familia sa, care l-a inchis in casa in incercarea de a-l face sa nu mai bea. Barbatul s-a strecurat prin.

Manifestatii la Hong Kong: Un barbat de 70 de ani a murit la spital, dupa ce a fost ranit de o caramida Universitatile isi suspenda toate cursurile din acest semestru Avertismentul presedintelui chinez

Un barbat de 70 de ani a murit dupa ce a fost ranit de o caramida aruncata in timpul confruntarilor dintre manifestantii pro si antiguvernamentali, a anuntat joi spitalul in care acesta era tratat, relateaza AFP. De asemenea, universitatile din Hong Kong au anuntat joi suspendarea tuturor cursurilor din acest semestru academic ca urmare a amplificarii miscarii de protest din regiune si a raspandirii violentelor in interiorul campusurilor studentesti, relateaza site-ul agentiei Dpa, potrivit Mediafax. in acelasi timp, presedintele chinez Xi Jinping avertizeaza ca protestele ameninta sa submineze principiul autonomiei fostei colonii britanice.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )