Libnet.ro
UNICEF

14:00

Iata care sunt cele mai sanatoase condimente!

Adevărul Adevărul,
Iata care sunt cele mai sanatoase condimente!

Condimentele dau gust mancarurilor, bauturilor si altor preparate din bucatarie. in plus, ele sunt extrem de sanatoase si au fost folosite de secole pentru mentinerea unei stari de sanatate si vitalitate. continuă pe Adevărul

Documentare istorice. Cele mai interesante productii de astazi

Pasionatii de documentare istorice au cateva productii interesante de vazut in aceasta seara. Iata o parte dintre cele mai atractive documentare istorice din program TV de azi:.

Instagram vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta

Fie ca vorbim despre celebritati de la Hollywood, precum Kim Kardashian ori Miley Cyrus, sau despre vedete autohtone, cum ar fi Delia Matache, Adelina Pestritu ori Alina Puscas, iata ce au postat vedetele, saptamana aceasta, pe Instagram! .

Iata cum sunt chinuite vedetele de la Serifi de Romania

Vedetele care participa la noul show de la Antena 1, Serifi de Romania, se chinuiesc sa treaca cu brio peste toate probele asemanatoarea cu instructia militara. Ele dorm in cort, in umezeala si frig, si isi gatesc singure, in padure.

Cele mai bune odorizante auto. Ce pericole se ascund in bradutii parfumati si care sunt variantele naturale

Cele mai bune odorizante auto sunt cele naturale, pe care oricine le poate face singur si care nu contin ingrediente chimice, care afecteaza sanatatea.

Locuri de munca pentru romani in UE. Care sunt tarile in care se castiga cele mai mari salarii

Din cauza nivelului de trai scazut din Romania in comparatie cu cel din celelalte state membre ale Uniunii Europene UE), multi romani isi propun sa plece sa lucreze in strainatate pentru a obtine un salariu mai mare. Adevarul va.

Cele mai bune bancuri despre casatorie. De ce este refuzat un barbat casatorit la un interviu de angajare?

Cele mai bune bancuri despre casatorie. Printre cele mai populare si amuzante bancuri sunt cele legate de casatorie si de modul in care aceasta relatie schimba viata cuplurilor.

Cele mai frecvente greseli gramaticale pe care le fac romanii. Lingvistii: Limba romana a ajuns sa fie vorbita absolut intamplator

Romanii vorbesc limba romana absolut intamplator, este de parere profesorul Nicolae Bozbici, care crede ca cele mai multe greseli de exprimare sunt facute fie din cauza necunoasterii gramaticii, fie din cauza neatentiei.

Cele mai ciudate monumente ale Bucurestiului: ce reprezinta cartoful din Piata Revolutiei si aripile de doua milioane de euro care seamana cu niste schele

In Bucuresti sunt o multime de monumente despre care multi sustin ca nu prea inteleg ce inseamna sau ca aspectul lor nu este tocmai placut. Adevarul va prezinta astazi cele mai controversate statui din Bucuresti.

Cele mai multe tranzactii online cu cardul sunt realizate de bucuresteni

Mai mult de jumatate din tranzactiile online cu cardul procesate in primul semestru au fost realizate din Bucuresti, barbatii fiind cei care au initiat cele mai multe operatiuni online prin card, cu peste 60% din numarul total, potrivit furnizorului de servicii de plati mobile NETOPIA mobilPay.

Topului Fortune Global 500: Doar patru din cele mai mari zece companii din lume sunt prezente in Romania

Doar patru din cele mai mari zece companii din lume sunt prezente in Romania, potrivit unor clacule ZF pe baza topului Fortune Global 500. Aceeasi situatie se regaseste si la nivel de top 100, unde 35 din cei mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )