Libnet.ro
UNICEF

01:05

iCCJ: Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, cercetata in libertate in dosarul in care este acuzata de instigare la infractiunea de exercitare fara drept a unei profesii

B1 B1,
iCCJ: Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, cercetata in libertate in dosarul in care este acuzata de instigare la infractiunea de exercitare fara drept a unei profesii

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis miercuri ca Laura Voicu, avocata fostei sefe a DIICOT Alina Bica, sa fie cercetata in libertate sub control judiciar, in dosarul in care este acuzata de pentru. continuă pe B1

Laura Voicu, avocata Alinei Bica, afla daca va fi arestata

Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, afla miercuri, daca va fi arestata, informeaza B1 TV. Decizia va fi una definitiva. inalta Curte de Casatie si Justitie judeca contestatia DNA la decizia Curtii de Apel de a.

Laura Voicu, avocata Alinei Bica, afla daca se intoarce in spatele gratiilor: in continuare se vrea arestarea mea

Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, afla daca se intoarce in spatele gratiilor. Magistratii Curtii Supreme judeca azi contestatia DNA la decizia Curtii de Apel de a nu admite arestarea preventiva a acesteia.

Avocata Alinei Bica, despre amenintari si retinerea sa: Nu cred in coincidente (VIDEO)

Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, a pledat in favoarea clintei sale, marti, in speranta ca judecatorul va dispune scoaterea fostei sefe a DIICOT din arestul preventiv. Am spus ca ne mentinem pozitia constanta.

Avocata Alinei Bica: Nu am invatat pozitia ghiocel si nici nu am de gand sa o fac. Nici macar dupa 24 de ore de puscarie

Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, a scris, marti, pe pagina sa de Facebook, un mesaj adresat atat colegilor de breasla care i-au fost alaturi cat si decanului Baroului Bucuresti care acum ii cerceteaza pe .

Avocata Alinei Bica afla, miercuri, daca va fi arestata preventiv

Contestatia procurorilor anticoruptie cu privire la arestarea avocatei Alinei Bica, Laura Voicu, se judeca, miercuri la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ). DNA cere din nou arestarea avocatei dupa ce in prima instanta solicitarea a fost respinsa.

Laura Voicu, avocata Alinei Bica, ramane in libertate

Laura Voicu, avocata fostei sefe a DIICOT Alina Bica, va fi cercetata in continuare in libertate sub control judiciar, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie a respins miercuri contestatia DNA.

Laura Voicu, avocata Alinei Bica, ramane in libertate

Laura Voicu, avocata fostei sefe a DIICOT Alina Bica, va fi cercetata in continuare in libertate sub control judiciar, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie a respins miercuri contestatia DNA, scrie.

Motivare: De ce e cercetata avocata Alinei Bica sub control judiciar

Avocata Laura Voicu nu a urmarit sa ingreuneze urmarirea penala a clientei sale, prin faptul ca a trimis un avocat din Baroul Consitutional sa o substituie la DNA, barou nerecunoscut de organele judiciare, arata judecatorii in motivarea deciziei de cercetare a lui Voicu sub control judiciar, potrivit Mediafax.

Avocata Laura Voicu, pe Facebook: Sa-ti fie rusine, domnule decan al Baroului Bucuresti!

Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, achetata sub control judiciar pentru ca ar fi atestat ilegal ca un barbat este avocat stagiar in Baroul Bucuresti si l-a trimis sa o reprezinte la DNA, face un apel pe Facebook.

MOTIVARE Avocata Laura Voicu nu a urmarit sa ingreuneze urmarirea penala a clientei sale

Avocata Laura Voicu nu a urmarit sa ingreuneze urmarirea penala a clientei sale, prin faptul ca a trimis un avocat din Baroul Consitutional sa o substituie la DNA, barou nerecunoscut de organele judiciare, arata judecatorii in motivarea deciziei de cercetare a lui Voicu sub control judiciar.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )