Libnet.ro
UNICEF

05:46

ICCJ: Ioan Oltean va fi cercetat in libertate sub control judiciar

Hotnews Hotnews,
 ICCJ: Ioan Oltean va fi cercetat in libertate sub control judiciar

Judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au respins joi cererea DNA de arestare preventiva a deputatului Ioan Oltean, inculpat in dosarul ANRP, urmand ca el sa fie cercetat in libertate sub control judiciar, potrivit Agerpres. Decizia nu este definitiva, iar DNA poate face contestatie. Ioan Oltean este urmarit penal de procurorii anticoruptie in dosarul despagubirilor ANRP pentru trafic de influenta si complicitate la abuz in serviciu daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit. continuă pe Hotnews

Tanarul acuzat de propaganda ISIS va fi cercetat in libertate sub control judiciar

Tanarul din Craiova acuzat de propaganda in favoarea Statului Islamic ISIS) a fost eliberat in aceasta seara din arest, dupa ce procurorii DIICOT au decis ca el sa fie cercetat in libertate sub control judiciar, transmit surse din presa.

Tanarul acuzat de propaganda ISIS a parasit arestul si va fi cercetat in libertate sub control judiciar

Tanarul din Craiova acuzat de propaganda in favoarea Statului Islamic a fost eliberat miercuri seara din arest, dupa ce procurorii DIICOT au decis ca el sa fie cercetat in libertate sub control judiciar, informeaza Agerpres.

Dosar ANRP 4: Ioan Oltean, sub control judiciar

Deputatul liberal Ioan Oltean a fost plasat sub control judiciar, de instanta suprema, in dosarul in care este acuzat ca a intervenit la ANRP pentru despagubirea ilegala a omului de afaceri Mihai Rotaru, de la care ar fi primit mita 600. 000 de euro.

Mihai Rotaru, Crinuta Dumitrean si ceilalti membri ai comisiei ANRP, eliberati din arest si plasati sub control judiciar. Deputatul Catalin Teodorescu, sub control judiciar pe cautiune de 1 milion de lei

Omul de afaceri Mihai Rotaru, fosta sefa a Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor, Crinuta Dumitrean, si celelelate persoane care au facut parte din comisia ANRP care i-a acordat lui Rotaru o despagubire pentru un teren supraevaluat, arestati pe 28 noiembrie, vor fi pusi in libertate si cercetati sub control judiciar, anunta Mediafax. Decizia a fost luata joi de Inalta Curte de Casatie si Justitie si este definitiva. Catalin Teodorescu a fost plasat si el sub control judiciar, dar pe cautiune, stabilita la 1 milion de lei, dupa ce Camera Deputatilor a respins cererea de incuviintare pentru retinerea si arestarea preventiva a deputatului PNL.

Doi galateni, sub control judiciar pentru dare de mita

Procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Galati au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de inculpatii Vasile Buliga si Petru Adrian Toderita sub aspectul savarsirii infractiunii de dare de mita.

Ioan Oltean, prezentat cu propunerea de arestare la ICCJ

ACTUALIZARE Deputatul Ioan Oltean s-a prezentat in aceasta seara la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie, unde se judeca cererea DNA de arestare preventiva a acestuia in dosarul ANRP. * Crinuta Dumitrean si Mihai Rotaru, sub control judiciar * Catalin Teodorescu, cercetat sub control judiciar pe cautiune de 1 milion de lei.

Ioan Oltean va fi prezentat cu propunerea de arestare la ora 18:00

ACTUALIZARE 17:13 Ioan Oltean va fi prezentat, de catre DNA, la inalta Curte de Casatie si Justitie, la ora 18:00, cu propunerea de arestare preventiva. * Crinuta Dumitrean si Mihai Rotaru, sub control judiciar * Catalin Teodorescu, cercetat sub control judiciar pe cautiune de 1 milion de lei.

Ioan Oltean, sub control judiciar in dosarul privind despagubirea lui Mihai Rotaru

DNA va cere astazi arestarea deputatului Ioan Oltean, dupa ce parlamentul a aprobat solicitarea de incuviintare trimisa de procurori. Oltean este acuzat de trafic de influenta si complicitate la abuz in servici.

Inculpatii din dosarul Ydail au fost pusi in libertate de Tribunalul Gorj. Primarii, afaceristul Sandru si fostul administrator de la Rovinari, sub control judiciar

Cei zece inculpati din dosarul Ydail, dintre care opt sunt primari, au fost pusi in libertate de Tribunalul Gorj. Acestia au primit masura controlului judiciar.

Ioan Oltean in asteptarea votului colegilor sai: Sunt pregatit sa fac fata la orice. Sa va ganditi ca ceea ce mi se intampla mie vi se poate intampla si voua

Miercuri, deputatii voteaza cererea DNA de incuviintare a arestarii preventive a parlamentarului Ioan Oltean, cercetat pentru fapte de coruptie. in apararea sa, deputatul care este in Parlamentul Romaniei de mai bine de 20 de ani, a incercat sa desfiinteze probele procurorilor DNA, sustinand ca este pregatit sa faca fata la orice. De asemenea, Ioan Oltean le-a transmis colegilor ceea ce mi se intampla mie vi se poate intampla si voua.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )