Libnet.ro
UNICEF

22:30

iCCJ judeca, luni, un nou termen in dosarul Referendumului

România Liberă România Liberă,
iCCJ judeca, luni, un nou termen in dosarul Referendumului

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) va judeca, luni, noul termen in dosarul Referendumului, in care este judecat ministrul Liviu Dragnea, informeaza Agerpres. continuă pe România Liberă

Instanta suprema judeca un nou termen in dosarul referendumului in care este cercetat si Liviu Dragnea

Instanta suprema judeca joi un nou termen in dosarul referendumului din 2012 privind demiterea presedintelui, la momentul acela Traian Basescu, scrie Hotnews. in acest dosar este cercetat si ministrul.

Nou termen luni, la Inalta Curte, in dosarul Referendumului

Un nou termen in dosarul Referendumului, in care este judecat ministrul Liviu Dragnea, va avea loc luni, 23 februarie, la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), noteaza Agerpres.

Instanta a admis audierea lui Victor Ponta ca martor in dosarul Referendumului

Premierul Victor Ponta va fi citat ca martor in dosarul Referendumului, dupa ce instanta suprema a admis cererea apararii lui Liviu Dragnea in acest sens, potrivit Mediafax. Urmatorul termen in acest dosar a.

Ponta va fi citat ca martor in dosarul Referendumului

Premierul Victor Ponta va fi citat ca martor in dosarul Referendumului, dupa ce instanta suprema a admis cererea apararii lui Liviu Dragnea in acest sens, transmit surse din presa.

Ponta, citat ca martor in dosarul Referendumului

Premierul Victor Ponta va fi citat ca martor in dosarul Referendumului, dupa ce instanta suprema a admis cererea apararii lui Liviu Dragnea in acest sens, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )