Libnet.ro
UNICEF

11:00

ICCJ a respins contestatia Elenei Udrea la arestul preventiv

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ICCJ a respins contestatia Elenei Udrea la arestul preventiv

Actualizare 21:18 inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a respins definitiv, in aceasta seara, contestatia fostului ministru al Dezvoltarii Elena Udrea la masura arestului preventiv, scriu surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Dosarul Gala Bute: Instanta a ramas in pronuntare in cazul Elenei Udrea

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie judeca, joi, contestatia Elenei Udrea de inlocuire a arestului cu o alta masura mai blanda in dosarul Gala Bute.

Elena Udrea ar putea afla joi daca scapa de arestul preventiv

Elena Udrea, arestata preventiv in dosarul Gala Bute, ar putea afla joi daca va fi eliberata. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie contestatia deputatului impotriva deciziei prin care i-a fost respinsa cererea de inlocuire a arestului preventiv cu o masura mai blanda.

Dosarul Microsoft: Gheorghe Stefan afla, miercuri, daca scapa de arestul preventiv

Fostul primar al municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, zis Pinalti, afla, miercuri, daca scapa de arestul preventiv, in dosarul Mictosoft, in care este acuzat de trafic de influenta si spalare de bani, informeaza B1 TV.

Instanta suprema judeca joi o contestatie a Elenei Udrea

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca joi contestatia depusa de Elena Udrea fata de decizia instantei de a-i respinge o cerere de inlocuire a arestului preventiv. Pe 10 aprilie, Inalta Curte a respins cererea fostului ministru de inlocuire a arestului preventiv cu o masura mai usoara, respectiv arest la domiciliu sau control judiciar, in dosarul 'Gala Bute'.

Instanta suprema judeca azi o contestatie a Elenei Udrea

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca, azi, contestatia depusa de Elena Udrea fata de decizia instantei de a-i respinge o cerere de inlocuire a arestului preventiv.

iCCJ respinge contestatia lui Sova in legatura cu dosarul Turceni-Rovinari

Contestatia senatorului PSD Dan Sova privind durata de desfasurare a anchetei procurorilor anticoruptie in dosarul Turceni-Rovinari a fost respinsa joi de inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), relateaza Mediafax.

Traian Basescu: Nu cred ca s-a pus legal sechestru pe terenurile de la Nana. Plus: cum le ia apararea Alinei Bica, Elenei Udrea, lui Radu Pricop si lui Horia Georgescu

Fostul presedinte Traian Basescu scrie, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca nu crede ca s-a pus legal sechestru pe terenul cumparat conform legii de Ioana Basescu. Basescu mai scrie, in aceeasi postare, intitulata Sase lucruri pe care eu nu le cred, ca nu crede ca Alina Bica, Horia Georgescu si Elena Udrea au facur abuz in serviciu si au luat mita. Fostul sef al statului scrie si despre ginerele sau, Radu Pricop, ca nu crede ca acesta a redactat o plingere catre DIICOT in 2013 in favoarea unui client, dupa care, l-a invatat pe client cum sa-l santajeze pe cel reclamat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )