Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ice Bucket Challenge: o insula scotiana a ramas fara apa curenta din cauza provocarii

Adevărul Adevărul,
Ice Bucket Challenge: o insula scotiana a ramas fara apa curenta din cauza provocarii

O insula din largul Scotiei a ramas fara apa curenta, dupa ce foarte multi dintre cei 135 de locuitori au inceput sa-si toarne galeti cu apa in cap. Alimentarea cu apa a insulei Colonsay functioneaza intr-un sistem special, in care apa este oprita automat in cazul in care se depaseste un anumit prag, totul pentru a nu face risipa. Pe insula exista insa rezervoare cu apa potabila. continuă pe Adevărul

O insula din largul Scotiei a ramas fara apa din cauza Ice Bucket Challenge

Alimentarea cu apa s-a oprit automat, la sfarsitul saptamanii trecute, pe o insula din largul Scotiei, dupa ce numerosi locuitori au acceptat provocarea Ice Bucket, scrie Daily Mail. Cererea de apa a crescut.

Partea ascunsa a Ice Bucket Challenge - cati oameni nu au acces la apa potabila la nivel mondial?

Ice Bucket Challenge e o campanie umanitara pornita cu intentii bune, dar s-a ajuns si la exagerari. Criticii campaniei vorbesc despre faptul ca milioane de oameni nu au acces la apa potabila, in timp ce in tarile dezvoltate, oamenii isi toarna apa in cap.

Monica Macovei reinterpreteaza Ice Bucket Challenge: Apa turnata peste pozele lui Voiculescu, Nastase, Copos, Vintu

Monica Macovei a acceptat provocarea din campania ALS Ice Bucket Challenge si a postat pe pagina personala de Facebook un video inedit, in care toarna apa cu gheata peste fotografiile mai multor persoane publice anchetate de DNA si.

Marea Britanie: Posibila legatura intre moartea unui tanar de 18 ani si campania Ice Bucket Challenge

Politia din Marea Britanie incearca sa stabileasca circumstantele mortii lui Cameron Lancaster, un tanar in varsta de 18 ani care a murit inecat. Decesul tanarului, care a murit inecat, ar putea fi legat de campania Ice Bucket Challenge, el inlocuind insa galeata cu apa cu gheata cu inotatul in apa rece. Tragedia s-a produs duminica in apropierea orasului Inverkeithing din regiunea Fife, unde tanarul se dusese cu prietenii la mare, anunta The Guardian.

VIDEO+FOTO. Cum a raspuns Monica Macovei provocarii Ice Bucket Challenge

Monica Macovei a raspuns provocarii Ice Bucket Challenge lansata de jurnalistul Radu Banciu. Europarlamentarul a turnat apa rece peste fotografiile unor politicieni si oameni de afaceri corupti. printre cei udati de Macovei se numara Dan Voiculescu, Adrian Nastase si George Copos.

VIDEO Peste 100 de angajati ai companiei New Kopel Romania au participat la dusul cu gheata din campania Ice Bucket Challenge

Cei peste 100 de angajati ai companiei din industria auto New Kopel Group au acceptat provocarea Ice Bucket Challenge lansata de seful companiei si, alaturi de acesta, au participat la popularul dus cu gheata. Compania spune ca va face o donatie catre Alianta Nationala pentru Boli Rare din Romania. Cei de la New Kopel si-au provocat si concurentii la un dus cu gheata. Campania prin care oamenii isi toarna galeti cu apa in cap a pornit de la cateva vedete si acum a luat amploare si la noi.

Mircea Badea: Ice Bucket Challenge, demers confiscat de romani care nu isi platesc impozitele la stat

Mircea Badea a criticat, in editia de duminica a emisiunii in Gura Presei, modul in care vedetele din Romania a raspuns provocarii Ice Bucket Challenge. E o frenezie acum in Romania sa ne turnam.

Gabriel Boriga, primul targovistean care a participat la Ice Bucket Challenge

Primarul suspendat al Targoviste, Gabrie Boriga, a acceptat provocare lansata de fostul antrenor al CSm Targoviste, Florin Nini, de a participa la Ice Bucket Challenge. La randul sau, i-a provocat pe Ciprian Prisacaru, Ciprian Iugulescu, Cristi Daniel Stan si Echipa de Volei CSM Targoviste.

VIDEO Primarul de Tg. Lapus a raspuns provocarii Ice Bucket Challenge. Primarul de Baia Mare a fost provocat de Mitru Lese

Primarii din Maramures se alatura si ei maniei Ice Bucket Challenge. Primul primar care a raspuns acestei provocari este primarul orasului Tg. Lapus, Mitru Lese, care la randul lui a lansat provocarea pentru primarul orasului Baia Mare, Catalin Chereches.

S-a lansat Ice Bucket Challenge in varianta romaneasca! Iata care este scopul!

Campania internationala Ice Bucket Challenge a dat tonul, mai nou, in Romania, la o alta actiune cu scop umanitar. Mihai Gruia, fostul membru al trupei Akcent, le-a propus colegilor lui de breasla sa doneze sange si sa nominalizeze pe mai departe alte persoane care sa intregeasca aceasta campanie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )