Libnet.ro
UNICEF

20:00

O insula din largul Scotiei a ramas fara apa din cauza Ice Bucket Challenge

B1 B1,
O insula din largul Scotiei a ramas fara apa din cauza Ice Bucket Challenge

Alimentarea cu apa s-a oprit automat, la sfarsitul saptamanii trecute, pe o insula din largul Scotiei, dupa ce numerosi locuitori au acceptat provocarea Ice Bucket, scrie Daily Mail. Cererea de apa a crescut. continuă pe B1

O insula din largul Scotiei a ramas fara apa din cauza Ice Bucket Challenge

Alimentarea cu apa s-a oprit automat, la sfarsitul saptamanii trecute, pe o insula din largul Scotiei, dupa ce numerosi locuitori au dat curs provocarii Ice Bucket, relateaza Mediafax.

Ice Bucket Challenge lasa o insula din largul Scotiei fara apa

O insula din largul Scotiei a oprit alimentarea cu apa s-a oprit automat, la sfarsitul saptamanii trecute, dupa ce numerosi locuitori au dat curs provocarii Ice Bucket, relateaza Mediafax , care citeaza DailyMail .

Ice Bucket Challenge: o insula scotiana a ramas fara apa curenta din cauza provocarii

O insula din largul Scotiei a ramas fara apa curenta, dupa ce foarte multi dintre cei 135 de locuitori au inceput sa-si toarne galeti cu apa in cap. Alimentarea cu apa a insulei Colonsay functioneaza intr-un sistem special, in care apa este oprita automat in cazul in care se depaseste un anumit prag, totul pentru a nu face risipa. Pe insula exista insa rezervoare cu apa potabila.

Aproximativ 28.000 de locuinte au ramas fara curent in urma cutremurului din California

Aproximativ 28. 000 de locuinte au ramas fara electricitate in urma cutremurului de 6,0 grade produs in statul California, insa, deocamdata, nu au fost semnalate victime, relateaza AFP. Cutremurul a fost.

SUA-Rusia, intalniri de taina pentru soarta Ucrainei pe o insula din Finlanda

SUA si Rusia au discutat despre Ucraina in iunie, pe o insula din Finlanda, afirma Helsinki. Moscova infirma Reprezentanti ai Statelor Unite si Rusiei s-au intalnit in iunie pe o insula mica din Finlanda pentru negocieri confidentiale pe tema crizei din Ucraina, a anuntat marti Ministerul finlandez de Externe, citat de AFP.

Uraganul Maria din largul Mexicului a crescut la nivelul V

Uraganul Maria, din nord-vestul Mexicului, a crescut in intensitate pana la gradul V in cursul zilei de duminca, iar tri pescari au fost dati disparuti din cauza sa.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2486 seconds )