Libnet.ro
UNICEF

00:07

Idei din intreaga lume pentru Locuinte Sanatoase: competitia Electrolux Design Lab 2014

România Liberă România Liberă,
Idei din intreaga lume pentru Locuinte Sanatoase: competitia Electrolux Design Lab 2014

Opt proiecte romanesti au intrat in pima etapa a competitiei Electrolux Design Lab 2014, acesta fiind cel mai mare numar de calificari la nivel mondial. Cele mai bune 100+ concepte, din 43 de tari din intreaga lume, au fost prezentate pe website-ul oficial al competitiei www. electroluxdesignlab. com). Publicul a votat proiectul preferat pana pe 16 mai. continuă pe România Liberă

Turistii chinezi, o sursa de venit pentru care se bat tot mai multe tari

Turistii chinezi au inceput sa calatoreasca mai mult, iar tarile si companiile din intreaga lume se bat pe suprematia in preferintele acestora. Printre strategiile folosite se numara relaxarea regimului de acordare a vizelor, dezvoltarea.

Avocatul Aurel Cocaina, din Arges, retinut pentru trafic de influenta

Avocatul Aurel Cocaina, din cadrul Baroului Arges, a fost retinut pentru trafic de influenta, dupa ce i-a cerut unei persoane 50. 000 de euro pentru a interveni pe langa judecatori, pentru a fi pusa in libertate, transmite Agerpres.

MADR va aloca 150 de milioane de euro din fonduri europene pentru investitii in ferme

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR) va aloca din fondurile europene 115 milioane de euro pentru investitiile efective in fermele vegetale si zootehnice si 35 de milioane de euro pentru spijinirea fermelor de familie.

Tigari de contrabanda din Republica Moldova, pentru pietele din Bucuresti. Doi cetateni moldoveni au fost retinuti

Doi cetateni moldoveni au fost retinuti dupa ce au fost prinsi de politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor din Ilfov cu peste 200. 000 de tigari de contrabanda, ascunse in portiere si in podeaua.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )