Libnet.ro
UNICEF

11:00

Identificarea victimelor din incendiul de la Matei Bals continua. Au fost audiate 6 persoane

Adevărul Adevărul,
Identificarea victimelor din incendiul de la Matei Bals continua. Au fost audiate 6 persoane

Ancheta la locul incendiului de la Institutul Matei Bals, soldat cu moartea a sase persoane continua duminica, iar identificarea victimelor pe baza probelor ADN este in curs, anunta autoritatile. continuă pe Adevărul

Bilantul victimelor din incendiul de la Matei Bals a crescut azi. Moarte suspecta, s-a demarat o ancheta medico-legala

In aceasta dimineata la Spitalul de boli infectioase Matei Bals, din Bucuresti, a avut loc un incendiu devastator. in urma acestuia au fost victime, decese si a fost demarat Planul Rosu. Peste 100 de pacienti au fost transferati catre alte spitale din Bucuresti, conform managerului spitalului. Va vom tine la curent pe tot parcursul zilei .

Adevarul despre frigul din spitalul Matei Bals. Dezvaluiri socante din ancheta, s-a adeverit temerea cea mai mare a romanilor

La o zi dupa incendiul care a mistuit un pavilion al Institutului Matei Bals din Bucuresti, procurorii si politistii au efectuat mai multe audieri. Cu aceasta ocazie a iesit la iveala adevarul despre frigul din spitalul Matei Bals. Dezvaluiri din ancheta sustin ca pacientii dardaiau in saloane de frig. Adevarul despre frigul din spitalul Matei .

Autopsia victimelor de la Matei Bals e gata. Descoperirea macabra pe trupurile a 3 pacienti

Nici trei luni nu au trecut de cand 14 bolnavi au murit dupa incendiul de la ATI din Piatra Neamt si suntem martorii unor alte scene dezastruoase, derulate acum la Matei Bals, cel mai mare spital de boli infectioase din Romania. Bilantul in urma tragediei a ajuns la 6 morti. Autopsia victimelor. Trei pacienti au .

STS DESPRE INCENDIUL DE LA MATEI BALS: Au fost 10 apeluri la 112, primul la 5:04

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) precizeaza ca au fost 10 apeluri la 112 pentru a anunta incendiul de la Institutul Matei Bals din Capitala, primul la 5:04, insa nu se auzea decat un zgomot de fond, iar cel care a sunat a fost reapelat si a semnalat izbucnirea incendiului.

Incendiul de la Matei Bals: O persoana a fost gasita carbonizaata in baie, la cateva ore de la stingerea focului Bilantul ajunge la 5 morti

Inca o persoana a fost gasita decedata in urma incendiului de la Institutul Matei Bals din Capitala, fiind descoperita carbonizata in baie, la cateva ore de la stingerea incendiului, a declarat ministrul de Interne, Lucian Bode.

Ce a patit Catalin Apostolescu, medicul-erou de la incendiul din Spitalul Matei Bals

Dr. Catalin Apostolescu a reusit sa intervina pentru a salva pacientii, in timpul incendiului de la Spitalul Matei Bals din Bucuresti. A spart un geam si si-a riscat viata. Parlamentarul Laura Vicol.

Ancheta in cazul Matei Bals continua: Audieri la Politia Capitalei si necropsiile cadavrelor

O echipa mixta formata din procurori, politisti criminalisti si specialisti de la INSEMEX Petrosani reiau sambata cercetarile la fata locului in cazul incendiului izbucnit la un pavilion al Institutului Matei Bals, unde erau tratati pacienti cu COVID-19, incident soldat cu moartea a cinci persoane. La Politia Capitalei vor fi audiate mai multe cadre medicale ale spitalului, printre care si medicul care a fost de garda in noaptea producerii incendiului.

Incendiul de la Matei Bals: Cel putin doua victime au murit in urma expunerii la flacara directa, arata rezultatele necropsiilor

Cel putin doua dintre cele cinci victime ale incendiului de vineri de la Institutul Matei Bals au murit in urma expunerii la flacara directa, in alte cazuri fiind constatate si intoxicatia cu monoxid de carbon si arsuri de cai respiratorii, au declarat pentru News. ro surse din ancheta, pe baza rezultatelor necropsiilor. Sase persoane au fost audiate sambata la sediul Politiei Capitalei - Serviciul Omoruri, acestea fiind cadre medicale, personal administrativ, precum si rude ale victimelor, in dosarul incendiului de la Institutul Matei Bals.

Incendiul de la Institutul Matei Bals: STS: Au fost 10 apeluri la 112 Cronologia unei tragedii

Serviciul de Telecomunicatii Speciale a transmis ca au fost 10 apeluri la 112 pentru a anunta incendiul de la Institutul Matei Bals. Primul a fost la ora 5:04, insa s-a auzit doar un zgomot de fond, iar cel care a sunat a fost reapelat si a semnalat izbucnirea focului.

Incendiul de la Matei Bals ar fi putut avea mult mai multe victime. Cum au salvat doua infirmiere numeroase vieti

Infirmierele au fost primele care au reactionat in momentul in care a izbucnit incendiul de vineri dimineata de la Matei Bals, ele au luat primele contact cu focul, iar una dintre ele a avut prezenta de spirit de opri alimentarea cu oxigen, a declarat avocatul Institutului, Constantin Durgheu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )