Libnet.ro
UNICEF

17:00

IFA 2015: Xperia Z5 Premium dovedeste ca nu ai nevoie de 4K pe telefon [FOTO]

Playtech Playtech,
IFA 2015: Xperia Z5 Premium dovedeste ca nu ai nevoie de 4K pe telefon [FOTO]

In cadrul IFA 2015, Sony si-a prezentat noua gama de smartphone-uri Xperia. La standul companiei japoneze am reusit sa le vedem pe toate trei, dar niciunul nu a reusit sa ne impresioneze in vreun fel, nici macar cel cu display 4K. Sony are probleme serioase de ceva timp, in special pe piata de telefoane. Strategia [] IFA 2015: Xperia Z5 Premium dovedeste ca nu ai nevoie de 4K pe telefon [FOTO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

IFA 2015: Toshiba Dynabook e un 2 in 1 de vis si un vis va ramane ceva timp

Dispozitivele 2 in 1, cele care pot fi folosite atat pe post de laptop, cat si pe post de tableta, au fost pe val anul acesta si este usor de inteles de ce: se adapteaza usor la nevoile utilizatorilor, sunt frumoase, compacte, rapide si utile. Toshiba Dynabook, prezentat la IFA 2015, se incadreaza perfect in [] IFA 2015: Toshiba Dynabook e un 2 in 1 de vis si un vis va ramane ceva timp Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

IFA 2015 - PC-urile puternice sunt iar la moda odata cu noile procesoare Intel

Intel a lansat la IFA 2015, oficial si pentru toate gamele, noile procesoare. Sunt generatia a sasea, aceasta se numeste Skylake, iar Lenovo a prezentat cateva PC-uri puternice care sa-i readuca pe gameri in lumea computerelor.

IFA 2015 Poate cea mai utila tableta: Lenovo Yoga Tab 3 Pro devine cinema de acasa

La IFA 2015, Lenovo a lansat tableta Yoga Tab 3 Pro si Yoga Tab 3, ambele gandite pentru entertainment si cu dotari care sa se potriveasca.

Chinezii au lansat un telefon care poate fi deblocat cu privirea sau vocea

Prezentat in cadrul IFA 2015 pentru prima data, ZTE Axon Elite poate fi deblocat in cateva moduri foarte interesante. La IFA 2015 am apucat sa vedem numeroase dispozitive interesante. Sony a lansat primul telefon cu un ecran 4K de pe piata, cei de la Samsung au introdus noul Gear S2, iar Asus a prezentat ZenWatch [] Chinezii au lansat un telefon care poate fi deblocat cu privirea sau vocea Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

IFA 2015 - Primele impresii despre Gear S2, singurul ceas inteligent de la Samsung care merita

Spre deosebire de alti ani, Samsung n-a mai avut nicio surpriza pentru aceasta editie de IFA. Gear S2 a fost anuntat inainte si la conferinta de presa a fost disponibil spre testare. Dupa doi ani de experimente, sud-coreenii ne arata ca au inteles cum ar trebui sa fie un ceas inteligent.

IFA 2015 - Primele impresii despre Moto 360: cel mai interesant ceas din 2014 e si mai bun acum

Cand Motorola a lansat Moto 360 le-a aratat altor producatori Samsung, de exemplu) ca ceasul inteligent poate fi si rotund, si cu design bun. Lenovo a preluat compania, dar a lasat divizia sa faca pentru 2015 un ceas la fel de bun.

IFA 2015 - Sony Xperia Z5 Premium cu ecran 4K e telefon de record si degeaba

E greu sa fii o companie de succes si sa mentii succesul. Cel mai bine se vede asta la Sony, cand vine vorba de telefoanele lor. Desi face miliarde de dolari din alte activitati, smartphone-urile sunt o dezamagire si anul acesta mai rau ca oricand.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )