Libnet.ro
UNICEF

15:30

IFA 2015 - PC-urile puternice sunt iar la moda odata cu noile procesoare Intel

Adevărul Adevărul,
IFA 2015 - PC-urile puternice sunt iar la moda odata cu noile procesoare Intel

Intel a lansat la IFA 2015, oficial si pentru toate gamele, noile procesoare. Sunt generatia a sasea, aceasta se numeste Skylake, iar Lenovo a prezentat cateva PC-uri puternice care sa-i readuca pe gameri in lumea computerelor. continuă pe Adevărul

Intel transforma din nou PC-urile: Starbrook IDV arata viitorul computerelor AIO

Piata laptopurilor si PC-urilor nu o duce prea bine de ceva timp, dar cel mai mare producator de procesoare, nu sta cu mainile in san, iar la IFA 2015 ne-a uimit cu cateva designuri de referina care transforma, din nou, ideea de computer. Multumita inginerilor si designerilor de produs Intel ne putem bucura acum de [] Intel transforma din nou PC-urile: Starbrook IDV arata viitorul computerelor AIO Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

IFA 2015: Toshiba Dynabook e un 2 in 1 de vis si un vis va ramane ceva timp

Dispozitivele 2 in 1, cele care pot fi folosite atat pe post de laptop, cat si pe post de tableta, au fost pe val anul acesta si este usor de inteles de ce: se adapteaza usor la nevoile utilizatorilor, sunt frumoase, compacte, rapide si utile. Toshiba Dynabook, prezentat la IFA 2015, se incadreaza perfect in [] IFA 2015: Toshiba Dynabook e un 2 in 1 de vis si un vis va ramane ceva timp Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

IFA 2015: Xperia Z5 Premium dovedeste ca nu ai nevoie de 4K pe telefon [FOTO]

In cadrul IFA 2015, Sony si-a prezentat noua gama de smartphone-uri Xperia. La standul companiei japoneze am reusit sa le vedem pe toate trei, dar niciunul nu a reusit sa ne impresioneze in vreun fel, nici macar cel cu display 4K. Sony are probleme serioase de ceva timp, in special pe piata de telefoane. Strategia [] IFA 2015: Xperia Z5 Premium dovedeste ca nu ai nevoie de 4K pe telefon [FOTO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

IFA 2015 Poate cea mai utila tableta: Lenovo Yoga Tab 3 Pro devine cinema de acasa

La IFA 2015, Lenovo a lansat tableta Yoga Tab 3 Pro si Yoga Tab 3, ambele gandite pentru entertainment si cu dotari care sa se potriveasca.

IFA 2015 - Sony Xperia Z5 Premium cu ecran 4K e telefon de record si degeaba

E greu sa fii o companie de succes si sa mentii succesul. Cel mai bine se vede asta la Sony, cand vine vorba de telefoanele lor. Desi face miliarde de dolari din alte activitati, smartphone-urile sunt o dezamagire si anul acesta mai rau ca oricand.

Video-urile 4K devin realitate acasa cu noul BluRay Player UHD de la Samsung

In cadrul IFA 2015, Samsung a anuntat un player BluRay UHD. Sud-coreenii pun mare accent pe televizoarele lor cu rezolutie 4K, iar acum gigantul a facut eforturi pentru a le oferi si continut celor care au ales astfel de televizoare. Cu toate ca televizoarele UHD exista de ceva timp pe piata, acestea nu au prins [] Video-urile 4K devin realitate acasa cu noul BluRay Player UHD de la Samsung Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

IFA 2015 - Primele impresii despre Gear S2, singurul ceas inteligent de la Samsung care merita

Spre deosebire de alti ani, Samsung n-a mai avut nicio surpriza pentru aceasta editie de IFA. Gear S2 a fost anuntat inainte si la conferinta de presa a fost disponibil spre testare. Dupa doi ani de experimente, sud-coreenii ne arata ca au inteles cum ar trebui sa fie un ceas inteligent.

IFA 2015 - Primele impresii despre Moto 360: cel mai interesant ceas din 2014 e si mai bun acum

Cand Motorola a lansat Moto 360 le-a aratat altor producatori Samsung, de exemplu) ca ceasul inteligent poate fi si rotund, si cu design bun. Lenovo a preluat compania, dar a lasat divizia sa faca pentru 2015 un ceas la fel de bun.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )