Libnet.ro
UNICEF

12:30

Intel transforma din nou PC-urile: Starbrook IDV arata viitorul computerelor AIO

Playtech Playtech,
Intel transforma din nou PC-urile: Starbrook IDV arata viitorul computerelor AIO

Piata laptopurilor si PC-urilor nu o duce prea bine de ceva timp, dar cel mai mare producator de procesoare, nu sta cu mainile in san, iar la IFA 2015 ne-a uimit cu cateva designuri de referina care transforma, din nou, ideea de computer. Multumita inginerilor si designerilor de produs Intel ne putem bucura acum de [] Intel transforma din nou PC-urile: Starbrook IDV arata viitorul computerelor AIO Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Halep: Abia astept sa joc din nou la dublu mixt cu Horia Tecau

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, sambata noapte, dupa calificarea in optimi la simplu feminin US Open, ca abia asteapta ca joace din nou la dublu mixt cu Horia Tecau.

Kate Middleton ar fi din nou insarcinata. Regina Elisabeta a scutit-o pe ducesa de Cambridge de la evenimentele organizate de Casa Regala

Kate Middleton, ducesa de Cambridge, ar fi din nou insarcinata, cu cel de-al treilea copil, potrivit presei din Marea Britanie. Conform site-ului HollywoodLife. com, Middleton ar fi in primele stadii ale sarcinii,.

Procurorul care a facut dosarul Referendumul, din nou urmarit penal

Fostul sef al Sectiei I din DNA Lucian Papici este din nou urmarit penal, au decis judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie, intr-un dosar in care mai sunt intimati Dan-Cristian Boureanu, Florin Alexandru Mirea, Ciprian Horatiu Andrei si Roxana Fazakas.

Claudiu Niculescu vrea din nou sa se insoare

Dupa noua luni de cand a divortat de frumoasa Diana Munteanu, Claudiu Niculescu se pregateste din nou sa mearga in fata altarului.

Traian Basescu a prins din nou curaj. Primele declaratii dupa schimbarea incadrarii juridice

Traian Basescu a prins din nou curaj si sfideaza pe toata lumea. Spune ca dosarul in care a fost inculpat pentru amenintare nu este altceva decat un joc politic in care sunt implicate mai multe institutii ale.

IFA 2015 - PC-urile puternice sunt iar la moda odata cu noile procesoare Intel

Intel a lansat la IFA 2015, oficial si pentru toate gamele, noile procesoare. Sunt generatia a sasea, aceasta se numeste Skylake, iar Lenovo a prezentat cateva PC-uri puternice care sa-i readuca pe gameri in lumea computerelor.

inca un urmas in familia regala britanica? Kate Middleton ar fi din nou insarcinata

Veste incredibila vine din zona familiei regale britanice. La doar cateva luni dupa ce a nascut-o pe printesa Charlotte, despre Kate Middleton, ducesa de Cambridge, se zvoneste ca ar fi insarcinata cu cel de-al.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )