Libnet.ro
UNICEF

14:30

Kate Middleton ar fi din nou insarcinata. Regina Elisabeta a scutit-o pe ducesa de Cambridge de la evenimentele organizate de Casa Regala

B1 B1,
Kate Middleton ar fi din nou insarcinata. Regina Elisabeta a scutit-o pe ducesa de Cambridge de la evenimentele organizate de Casa Regala

Kate Middleton, ducesa de Cambridge, ar fi din nou insarcinata, cu cel de-al treilea copil, potrivit presei din Marea Britanie. Conform site-ului HollywoodLife. com, Middleton ar fi in primele stadii ale sarcinii,. continuă pe B1

inca un urmas in familia regala britanica? Kate Middleton ar fi din nou insarcinata

Veste incredibila vine din zona familiei regale britanice. La doar cateva luni dupa ce a nascut-o pe printesa Charlotte, despre Kate Middleton, ducesa de Cambridge, se zvoneste ca ar fi insarcinata cu cel de-al.

Kelis, din nou insarcinata. Are pofte ciudate

Bucurie pentru Kelis. Despre cantareata RB s-a zvonit ca asteapta cel de-al doilea copil, dupa ce a fost surprinsa cu o burtica suspecta in timpul unui concert sustinut in Brooklyn, New York, in.

Procurorul care a facut dosarul Referendumul, din nou urmarit penal

Fostul sef al Sectiei I din DNA Lucian Papici este din nou urmarit penal, au decis judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie, intr-un dosar in care mai sunt intimati Dan-Cristian Boureanu, Florin Alexandru Mirea, Ciprian Horatiu Andrei si Roxana Fazakas.

Claudiu Niculescu vrea din nou sa se insoare

Dupa noua luni de cand a divortat de frumoasa Diana Munteanu, Claudiu Niculescu se pregateste din nou sa mearga in fata altarului.

Traian Basescu a prins din nou curaj. Primele declaratii dupa schimbarea incadrarii juridice

Traian Basescu a prins din nou curaj si sfideaza pe toata lumea. Spune ca dosarul in care a fost inculpat pentru amenintare nu este altceva decat un joc politic in care sunt implicate mai multe institutii ale.

Elena Udrea, din nou in fata instantei supreme: Fostul ministru vrea sa scape de controlul judiciar

Elena Udrea merge din nou in fata instantei supreme. Fostul ministru al Turismului a contestat decizia prin care nu i s-a admis solicitarea de ridicare a controlui judiciar in dosarul Gala Bute, informeaza B1.

Kelly Brook, din nou logodita?

Dragoste i-a zambit iarasi lui Kelly Brook si se pare ca a facut-o bine de tot. Si asta pentru ca despre frumoasa britanica se zvoneste ca s-a logodit din nou.

Doctorul grec care a revolutionat sistemul medical romanesc: respectat de Cuza si de Regina Elisabeta, si-a lasat averea mostenire unui spital din Galati

Doctorul grec Aristide Serfioti a profesat prima data medicina la Viena, iar in anul 1853 s-a mutat in Galati. A fost devotat meseriei sale si a condus Societatea Medicala cu o mana de fier. Pentru meritele sale, Spitalul Militar din orasul de la malul Dunarii a primit numele doctorului Aristide Serfioti.

SUA sanctioneaza, din nou, companiile rusesti. Motivul: Neproliferarea nucleara

SUA au impus noi sanctiuni impotriva mai multor companii din Rusia, pe motiv ca au incalcat legea privind neproliferarea nucleara) in legatura cu afaceri cu Iranul, Coreea de Nord si Siria.

Caru' cu Vedete: Loredana Chivu, in sanii goi pe Facebook; Beyonce de Romania, batuta si terorizata de iubitul arab: Viata mea s-a schimbat radical; Poarta aparat dentar la 46 de ani! Daniela Gyorfi se tuneaza din nou

Bono este cel mai bogat star pop-rock din lume. La 55 de ani, Bono a devenit anul acesta cel mai bogat artist, detronandu-l. Sandra Bullock, mesaj emotionant despre adoptia fiului ei Louis. La 51 de ani, Sandra Bullock se considera o femeie implinita.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )