Libnet.ro
UNICEF

14:30

Procurorul care a facut dosarul Referendumul, din nou urmarit penal

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Procurorul care a facut dosarul Referendumul, din nou urmarit penal

Fostul sef al Sectiei I din DNA Lucian Papici este din nou urmarit penal, au decis judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie, intr-un dosar in care mai sunt intimati Dan-Cristian Boureanu, Florin Alexandru Mirea, Ciprian Horatiu Andrei si Roxana Fazakas. continuă pe Ziarul Bursa

Traian Basescu a prins din nou curaj. Primele declaratii dupa schimbarea incadrarii juridice

Traian Basescu a prins din nou curaj si sfideaza pe toata lumea. Spune ca dosarul in care a fost inculpat pentru amenintare nu este altceva decat un joc politic in care sunt implicate mai multe institutii ale.

Elena Udrea, din nou in fata instantei supreme: Fostul ministru vrea sa scape de controlul judiciar

Elena Udrea merge din nou in fata instantei supreme. Fostul ministru al Turismului a contestat decizia prin care nu i s-a admis solicitarea de ridicare a controlui judiciar in dosarul Gala Bute, informeaza B1.

Kelly Brook, din nou logodita?

Dragoste i-a zambit iarasi lui Kelly Brook si se pare ca a facut-o bine de tot. Si asta pentru ca despre frumoasa britanica se zvoneste ca s-a logodit din nou.

Kate Middleton ar fi din nou insarcinata. Regina Elisabeta a scutit-o pe ducesa de Cambridge de la evenimentele organizate de Casa Regala

Kate Middleton, ducesa de Cambridge, ar fi din nou insarcinata, cu cel de-al treilea copil, potrivit presei din Marea Britanie. Conform site-ului HollywoodLife. com, Middleton ar fi in primele stadii ale sarcinii,.

Claudiu Niculescu vrea din nou sa se insoare

Dupa noua luni de cand a divortat de frumoasa Diana Munteanu, Claudiu Niculescu se pregateste din nou sa mearga in fata altarului.

Victor Ponta, din nou la DNA: Acum ca am terminat cu Noul Cod Fiscal, ma pot ocupa si de alte probleme (VIDEO)

Premierul Victor Ponta s-a prezentat joi la sediul DNA, informeaza B1 TV. Este pentru a patra oara cand Ponta s-a prezentat la DNA in dosarul in care a fost pus sub invinuire in urma cu cateva luni. Acum ca am.

Lucrari de 1,2 milioane de euro la vila lui Klaus Iohannis: ii facem toata casa din nou

Presedintele Klaus Iohannis isi continua lucrarile la Vila Lac 3, care au inceput in urma cu sase luni. Romania TV a difuzat noi imagini, realizate cu camera ascunsa, in care muncitorii se plang ca au.

Opreste timpul cu acid hialuronic! Dana Savuica se vrea din nou tanara

A fost primul iepuras al Romaniei, iar Dana Savuica este considerata in continuare o femeie fatala. Drept pentru care, nu e de mirare ca vedeta continua sa fie preocupata de modul cum arata.

Noul Cod Fiscal, aprobat in Camera Deputatilor: Va ajunge din nou la Cotroceni, pentru promulgare

Noul Cod Fiscal a fost adoptat joi in Camera Deputatilor, cu 279 de voturi pentru, 8 impotriva si 5 abtineri, informeaza B1 TV. in plen a fost prezenta si Elena Udrea, care a spus ca noul Cod Fiscal ar putea.

Steaua renunta din nou la cel mai promitator mijlocas al sau. Unde va juca tanarul fotbalist

Mirel Radoi a renuntat la Razvan Gradinaru, mijlocas care a fost imprumutat de Steaua clubului Concordia Chiajna pana la finalul sezonului actual. Fotbalistul abia revenise la Steaua, dupa un imprumut la Otelul Galati.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )