Libnet.ro
UNICEF

17:00

SUA sanctioneaza, din nou, companiile rusesti. Motivul: Neproliferarea nucleara

România Liberă România Liberă,
SUA sanctioneaza, din nou, companiile rusesti. Motivul: Neproliferarea nucleara

SUA au impus noi sanctiuni impotriva mai multor companii din Rusia, pe motiv ca au incalcat legea privind neproliferarea nucleara) in legatura cu afaceri cu Iranul, Coreea de Nord si Siria. continuă pe România Liberă

Elena Udrea, din nou in fata instantei supreme: Fostul ministru vrea sa scape de controlul judiciar

Elena Udrea merge din nou in fata instantei supreme. Fostul ministru al Turismului a contestat decizia prin care nu i s-a admis solicitarea de ridicare a controlui judiciar in dosarul Gala Bute, informeaza B1.

Kelly Brook, din nou logodita?

Dragoste i-a zambit iarasi lui Kelly Brook si se pare ca a facut-o bine de tot. Si asta pentru ca despre frumoasa britanica se zvoneste ca s-a logodit din nou.

Robin Wright si Ben Foster si-au spus din nou adio

Nu a fost sa fie nici de aceasta data. Robin Wright si Ben Foster au pus din nou capat logodnei lor, in urma cu cateva luni, in mare secret.

Fratii Camataru au ajuns din nou dupa gratii

Sile si Nutu Camataru au ajuns din nou dupa gratii. Magistratii tribunalului Bucuresti au decis ca fratii Balint, impreuna cu doi apropiati, pot fi arestati preventiv in dosarul in care sint acuzati de.

Caru' cu Vedete: Loredana Chivu, in sanii goi pe Facebook; Beyonce de Romania, batuta si terorizata de iubitul arab: Viata mea s-a schimbat radical; Poarta aparat dentar la 46 de ani! Daniela Gyorfi se tuneaza din nou

Bono este cel mai bogat star pop-rock din lume. La 55 de ani, Bono a devenit anul acesta cel mai bogat artist, detronandu-l. Sandra Bullock, mesaj emotionant despre adoptia fiului ei Louis. La 51 de ani, Sandra Bullock se considera o femeie implinita.

Bumerangul retrocedarilor loveste din nou

Fosta sefa a DIICOT si fostul presedinte al ANAF, Serban Pop, sunt urmariti penal pentru o mita de 230. 000 de euro de la omul de afaceri Horia Simu foto), unul dintre campionii castigurilor din despagubiri ilegale.

Erste schimba din nou presedintele la BCR: Sergiu Manea preia conducerea celei mai mari banci din Romania

Banca Comerciala Romana BCR) va avea un nou presedinte executiv. Sergiu Manea va prelua conducerea celei mai mari banci din Romania de la Tomas Spurny, incepand cu 1 octombrie. Potrivit Ziarul.

Politic Show: Sorin Ovidiu Vantu a dezvaluit de ce l-a vizitat Geoana in 2009, inainte de confruntarea cu Basescu; PSD umbla din nou la incompatibilitati; Lupta la baioneta pentru sefia grupului deputatilor PNL

Trocul penalilor din PSD pe seama Curtii de conturi. Pentru a controla grupul PSD din Senat, Liviu Dragnea a dat unda verde. Codul fiscal, salarizarea, bugetul si votul prin corespondenta, pe agenda sesiunii. Ultima sesiune parlamentara dinaintea.

Gabriel Cotabita, din nou in fata medicilor. Ce s-a intamplat cu cantaretul

Gabriel Cotabita are grija mai mult ca oricand de sanatatea sa, dupa ce a fost la un pas sa-si piarda viata, astfel ca artistul nu iese din cuvantul medicilor, scrie Libertatea. De cand a vazut moartea.

Justitia lui Putin musca din nou

Tribunalul militar din Rostov-pe-Don l-a condamnat marti, 25 august, pe cineastul ucrainean Oleg Sentov, militant al Maidanului, la 20 de ani de detentie in regim sever, pentru terorism.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )