Libnet.ro
UNICEF

11:30

Igor Dodon isi pregateste prima lui vizita oficiala ca presedinte al Republicii Moldova. Va merge la Moscova

România Liberă România Liberă,
Igor Dodon isi pregateste prima lui vizita oficiala ca presedinte al Republicii Moldova. Va merge la Moscova

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, isi pregateste prima lui vizita oficiala in calitate de sef al statului. continuă pe România Liberă

Dodon va efectua prima sa vizita oficiala la Moscova

Presedintele moldovean Igor Dodon va efectua prima sa vizita oficiala la Moscova, in perioada 16-18 ianuarie. In capitala Rusiei el va avea o intrevedere cu liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, noteaza Agora. md.

O noua VICTIMA a lui Igor DODON. Motivul HALUCINANT pentru care ambasadorul moldovean la Bucuresti va fi REVOCAT

Presedintele Igor Dodon l-a luat in colimator pe ambasadorul Republicii Moldova la Bucuresti, dupa ce Mihai Gribincea a declarat la un post de televiziune din tara noastra ca disputa din jurul.

Igor Dodon doreste revocarea ambasadorului Republicii Moldova la Bucuresti, dupa ce el a afirmat ca decretul de retragere a cetateniei lui Basescu ar putea fi declarat neconstitutional: Si-a permis comentarii impertinente si incompatibile cu statutul sau

Presedintele moldovean Igor Dodon a precizat, marti, ca va cere Guvernului revocarea ambasadorului Republicii Moldova la Bucuresti, dupa ce el a afirmat ca decretul de retragere a cetateniei lui Traian Basescu ar putea fi declarat neconstitutional.

Igor Dodon anunta ca va cere revocarea ambasadorului Republicii Moldova in Romania

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a anuntat ca va cere Guvernului de la Chisinau revocarea ambasadorului in Romania, Mihai Gribincea, dupa ce acesta a declarat ca este posibil ca decretul de retragere a cetateniei lui Traian Basescu sa fie.

Maia Sandu:Ma intreb daca nu cumva Igor Dodon il considera pe Plahotniuc un cetatean demn de Ordinul Republicii

Daca decretul presedintelui Igor Dodon privind retragerea cetateniei moldovenesti lui Traian Basescu a fost criticat de opozitie, se pare ca decretul de retragere a Ordinului Republicii liderului PDM, Vlad Plahotniuc, ar fi salutat de aceasta. Presedintele Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu, se intreaba de ce pe seful statului nu-l deranjeaza faptul ca democratul detine aceasta distinctie inalta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )