Libnet.ro
UNICEF

01:05

Igor Dodon l-a felicitat pe Donald Trump cu ocazia investirii in functie:Sunt sigur ca in relatiile noastre bilaterale va incepe o noua dinamica pozitiva

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon l-a felicitat pe Donald Trump cu ocazia investirii in functie:Sunt sigur ca in relatiile noastre bilaterale va incepe o noua dinamica pozitiva

Presedintele Igor Dodon l-a felicitat pe omologul sau american, Donald Trump, cu ocazia investirii in functie. Seful statului spera la o aprofundare a relatiilor moldo-americane. continuă pe Adevărul

Pavel Filip l-a felicitat pe Donald Trump cu prilejul investirii in functie

Premierul Pavel Filip a transmis luni, 20 ianuarie, un mesaj de felicitare celui de-al 45-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii, Donald John Trump, cu prilejul investirii in functie.

VIDEO. Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, nu renunta la traditii. Liderul de la Chisinau a facut baie intr-un lac inghetat cu ocazia Bobotezei

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj inedit cu ocazia Bobotezei pe rit vechi.

Republica Moldova vireaza inspre Moscova: Igor Dodon si Vladimir Putin au discutat despre imbunatatirea relatiilor (VIDEO)

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a efectuat o vizita oficiala la Moscova cu ocazia careia a fost primit la Kremlin de catre presedintele Vladimir Putin. Aceasta vizita marcheaza oficializarea.

Borin Johnson i-a transmis un mesaj proaspatului presedinte al SUA, Donald Trump

Ministrul de externe al Marii Britanii, Boris Johnson, i-a transmis un mesaj lui Donald Trump prin intermediul contului sau de Twitter. Boris l-a felicitat pe noul presedinte al SUA si i-a transmis ca doreste sa mentina legaturi solide intre cele doua tari.

Presedintele Republicii Moldova, baie la copca. Igor Dodon a sarbatorit Boboteaza pe rit vechi intrand intr-un rau inghetat: Pentru ca Biserica are nevoie de crestini sanatosi si vigurosi (VIDEO)

Moldovenii au sarbatorit joi Boboteaza pe rit vechi. Presedintele Igor Dodon a profitat de aceasta ocazie pentru a respecta o traditie veche, cea a scaldatul in apa rece. Igor Dodon a postat pe.

IGOR DODON, declaratii TAIOASE: O parte din Romania e UNGARIA, alta e MOLDOVA

Igor Dodon, declaratii acide la adresa Romaniei. Presedintele Republicii Moldova, aflat in vizita la Moscova, a afirmat, in cadrul unei conferinte de presa ca o parte a tarii noastre.

Vladimir Putin, catre Igor Dodon: Moldova este un partener important al Rusiei in regiune

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, s-a intalnit marti, 17 ianuarie, la Moscova, cu presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin. Liderul de la Kremlin s-a aratat optimist in privinta relansarii relatiilor moldo-ruse dupa vizita lui Igor Dodon.

Coalitia Nationala pentru Modernizarea Romaniei condamna declaratiile lui Igor Dodon si le considera o provocare la adresa Romaniei

Coalitia Nationala pentru Modernizarea Romaniei CNMR) condamna ferm declaratiile de la Moscova ale lui Igor Dodon referitoare la istoria Moldovei, declaratii pe baza carora Republica Moldova ar avea dreptul - in opinia lui Dodon - sa incorporeze si judete din Romania.

Societatea civila de la Chisinau condamna angajamentele asumate public de Igor Dodon la Moscova, dar si atacurile impotriva Romaniei

Reprezentatii societatii civile de la Chisinau au semnat joi, 19 ianuarie, o declaratie deschisa prin care condamna mai multe afirmatii, dar si angajamente publice asumate de presedintele Igor Dodon la Moscova. Actiunile sefului statului sunt catalogate de catre ONG-ri ca fiind anticonstitutionale.

VIDEO Traditia e pentru toti! Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, s-a scaldat in apa rece a unui lac, de Boboteaza

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, s-a tinut de promisiune: nu a renuntat la scaldatul in apa rece a unui lac, de Boboteaza, nici de aceasta data. 152;Boboteaza e o sarbatoare nu doar a sufletului, ci si a trupului, pentru ca intru credinta trebuie sa fim caliti si duhovniceste, si fizic, a scris presedintele pe pagina sa de Facebook.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )